Imagen cabecera Infusiones y tés

Les nostres infusions i tes

05 de gener de 2023

Les infusions i els tes són una opció molt saludable i senzilla de preparar. A més, són ideals per a hidratar-se i per a prendre entre hores, i incorporar-les així a la nostra rutina.

En Mercadona tenim diferents varietats d'infusions i tes, i cada una és perfecta per a una època de l'any o bé per a aprofitar les seues propietats i aconseguir uns beneficis determinats.

Infusions per a combatre el fred

Infusiones y Tés Hacendado.

Coneixes les nostres Infusions per a combatre el fred? Són perfectes per a cuidar-te i restablir la calor corporal quan les temperatures baixen. A més, tenen un sabor exquisit. Pren-les després dels menjars o reserva-les per als moments de relaxació al llarg del dia.

Descobrix el nostre assortiment d'infusions per al fred, cada una de les quals cobrix unes necessitats determinades. En general, tenen una gran acceptació, ja que són molt específiques per als mesos d'hivern i no contenen cafeïna. Quina preferixes?

4 infusions delicioses per al fred

  • Timó: infusió 100 % de timó, de sabor fort. Este producte té una caixa d'obertura vertical per a afavorir la dispensació i que es puga apilar també fàcilment.

Imagen Texto 4 Infusiones

  • Gingebre: infusió de sabor picant i aroma cítrica, molt semblant al gingebre natural. Per als qui els agraden els sabors forts.

Imagen Texto 3 Infusiones

  • Respir: mescla d'herbes (25 % timó, 25 % eucaliptus, 25 % romer i 25 % menta) que ajuden a respirar millor.

Imagen Texto 2 Infusiones

  • Camamil·la sabor de mel: camamil·la, edulcorant i aroma mel. Proporciona una sensació agradable abans de dormir.

Infusiones y Tés Hacendado.

Instruccions d'ús

  • Aboca 200 ml d'aigua bullent sobre la bosseta i deixa en infusió de 5 a 8 minuts.
  • No introduïsques la bosseta en el microones.
  • S'ha de mantindre en lloc fresc i sec.
  • Es pot mesclar amb qualsevol altra infusió i endolcir al gust.

Descobrix les nostres Infusions funcionals

Imagen Infusiones  Texto 6

Les nostres Infusions funcionals t'hidraten, t'ajuden a cuidar-te i a mantindre la bona forma física. Poden afavorir l'eliminació de líquids, el trànsit intestinal o l'eliminació de greix localitzat. Estos complements alimentaris són ideals per a incorporar-los al teu estil de vida saludable.

Coneixes les nostres Infusions fredes?

Infusiones frías Hacendado: infusión frutos rojos e infusión rooibos y mango

Les Infusions fredes també són perfectes per a mantindre la teua hidratació i refrescar-te, però a més tenen l'al·licient dels seus sabors exòtics a mango o fruits rojos. Ideals a l'estiu, fins i tot amb glaçons; però també a l'hivern, quan pots consumir-les calentes per a conservar la teua temperatura corporal.

Altres recomanacions

Endolcix les infusions amb els nostres diferents tipus de mel Hacendado: cremosa, mel de romer, mel de taronger i d'eucaliptus.