Viu una deliciosa experiència gurmet amb les nostres Hamburgueses de llom! Ha arribat el moment de tastar l'exquisida qualitat d'esta carn de boví seleccionada acuradament, molt saborosa i tendra, ja que està feta amb la part alta i baixa del llom de boví. Una opció irresistible per als amants de la bona cuina.
Són unes hamburgueses amb un 98,5 % de carn i, a més, són sense gluten, sense lactosa i sense soja. Prepara-te-les al teu gust i disfruta de la seua versatilitat, ja que són ideals per a cuinar tant a la graella com a la planxa. T'animes amb estes temptadores receptes? Són molt fàcils i et sorprendrà el seu sabor.
Seguix el pas a pas per a preparar estes 2 receptes d'Hamburgueses
Hamburguesa clàssica
Ingredients
- 2 pans redons sense gluten.
- 2 hamburgueses de llom de boví.
- 10 g d'encisam iceberg.
- 2 rodanxes de tomaca.
- Cogombrets.
- 1 rodanxa de formatge cheddar.
- Salsa Burger.
Preparació
1. Calfa una paella a foc alt i afig un poc d'oli. Cuina l'hamburguesa segellant-la pels dos costats.
2. Reduïx el foc i col·loca una rodanxa de formatge sobre la carn una vegada la tingues cuinada al gust i reserva-la.
3. En la mateixa paella calenta, torra lleugerament cada costat intern del pa.
4. Unta un poc de salsa burger en el pa i munta l'hamburguesa: col·loca un poc d'encisam en la base, seguit de dos rodanxes fines de tomaca, l'hamburguesa i unes rodanxes de cogombret.
5. Cobrix amb l'altra meitat del pa i servix-les.
Hamburguesa amb pernil i formatge de cabra
Ingredients
- 2 pans de vidre.
- 2 hamburgueses de llom de boví.
- 2 tallades de pernil gran reserva.
- 5 g ruca.
- 2 rodanxes de formatge de cabra.
- 2 xampinyons portobello.
- Salsa de tòfona.
Preparació
1. Talla els xampinyons a quarts i salta'ls en una paella amb un poc d'oli fins que es reduïsquen de grandària i adquirisquen un lleuger to torrat. Reserva'ls.
2. Cuina l'hamburguesa en una paella calenta per les dos cares a foc alt, després, reduïx el foc i acaba de cuinar-la.
3. Col·loca dos rodanxes de pernil entre paper vegetal sense superposar-les i després fica-les al microones a màxima potència en intervals d'1 minut. Després, comprova cada 30 segons fins que el pernil estiga cruixent.
4. Torra lleugerament en una paella cada costat interior del pa.
5. Unta les dos cares del pa amb salsa de tòfona. En una de les meitats col·loca una capa lleugera de ruca amanida amb oli d'oliva, després afig l'hamburguesa, el formatge de cabra, els xampinyons i, finalment, el pernil cruixent.
6. Cobrix amb l'altra meitat del pa i servix-les.
Altres recomanacions
Busques opcions d'Hamburgueses vegetals? Tasta les hamburgueses d'albergina i les minihamburgueses d'espinacs i carlotes.
Prepara't una deliciosa Hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten.
Et suggerim 3 receptes amb salses quètxup per a les teues nits de divendres. Idees apetitoses per a començar el cap de setmana.