Descobrix els sorprenents sabors de les nostres Pastilles de Xocolate Fussion.

Fussion, sorprenents pastilles de xocolate per a tots els gustos

29 de març de 2023

Ja coneixes l'assortiment Fussion? Et presentem les pastilles de xocolate més sorprenents, que fusionen xocolate amb galleta belga, coco o llima.

Estos xocolates van més enllà dels farciments més tradicionals de fruita seca per a oferir sabors intensos i innovadors.

Abasten tota classe de gustos, ja que hi ha pastilles de xocolate negre, de xocolate amb llet i de xocolate blanc. Així que són ideals per a menuts i majors. A veure quina t'agrada més!

3 tipus de pastilles de Xocolate Fussion

Pastilles de Xocolate Fussion amb galletes

Chocolates Fussion: Chocolate blanco con galletas al cacao y Chocolate con leche con relleno de galleta belga

  • Xocolate blanc amb galletes de cacau: la pastilla per als amants del suau sabor del xocolate blanc, una delícia!
  • Xocolate amb llet amb farciment de galleta belga: una fusió de sabor i textura irresistibles, te la perdràs?
  • Xocolate amb llet amb farciment de galleta animada: una fusió que et transporta al teu desdejuni o berenar que no et deixarà indiferent.

Chocolate con leche con relleno de galleta animada Mercadona

Pastilla de Xocolate Fussion amb sabor llimai sabor maduixa

Chocolates Fussion Hacendado: Tabletas de Chocolate Fussion con sabor limón y sabor fresa

  • Xocolate amb llet Fussion farcit de crema de maduixa: una opció irresistible per als amants de les maduixes amb xocolate.

Pastilles de Xocolate Fussion amb sabor de bombó

No disponibles en els mesos d'estiu perquè la qualitat i textura cremoses no es vegen afectades per les altes temperatures.

Chocolates Fussion: Chocolate con leche con relleno cremoso, avellanas y barquillo crujiente y Chocolate con leche con relleno cremoso, avellanas y barquillo crujiente

  • Xocolate amb llet amb farciment cremós, avellanes i neula cruixent: sabor exquisit que porta el sabor dels nostres clàssics bombons Delizze a una pastilla de xocolate, tota una experiència!
  • Xocolate blanc amb farciment cremós de coco i ametles trossejades: la combinació del xocolate blanc amb un sabor que recorda als nostres bombons Cocolizze, t'encantarà!

Altres recomanacions

Coneixes les nostres cremes d'untar? Vàlides per als teus desdejunis, berenars i per a picar entre hores. Et donem algunes idees.

Inclou fruita seca en la teua dieta, bàsica per a una alimentació equilibrada.