Les cremes d'untar ens oferixen tot un món de possibilitats. Hi ha pocs productes tan deliciosos, variats i versàtils. Servixen tant per a picar entre hores com per a un desdejuni o un berenar.
A més, es poden combinar amb tota classe de fruita, brioixeria, gofres, creps americanes, per a untar en torrades, galletes, en entrepans…
En Mercadona disposem d'una àmplia varietat per a tots els gustos, públics i necessitats. També per a les persones que volen cuidar-se, però que els agrada tindre moments dolços.
Assortiment ampli de Cremes d'untar
Crema d'avellanes i xocolate
- Recentment, hem millorat la tradicional crema d'avellanes i xocolate per a augmentar-ne la qualitat.
- Ara la trobaràs amb més percentatge d'avellana (18 %) i amb una grandària adaptada a les teues necessitats de consum.
Crema de xocolate 1 sabor
- Tot el sabor del xocolate i les avellanes per a combinar amb els berenars més populars.
- Una opció d'èxit és untar-la en un deliciós croissant.
Crema de xocolate 2 sabors
- Elaborada a partir de xocolate i avellanes, és la combinació perfecta per a les persones que busquen una fusió de xocolate amb llet.
Crema de cacauet
- És totalment natural, elaborada només amb cacauets. Lliure de conservants, additius i altres ingredients, se centra en la matèria primera fonamental: cacauets de la màxima qualitat.
- Un aliment que es pot consumir de moltes maneres: pots prendre'l en desdejunis i berenars, per a untar torrades, fer galletes o fins i tot preparar salses per a acompanyar carns o combinar amb fruita.
- Sense gluten.
- Remoure abans d'utilitzar-la per a evitar una certa separació en l'oli.
Crema cacauet crunchy
- Similar a la crema de cacauet cremosa, però amb trossets de cacauet per a les persones que busquen una crema 100 % cacauet que els aporte proteïna.
- Igual que la cremosa, no s'elabora amb conservants ni additius, ja que es compon de cacauets de la màxima qualitat.
- Perfecta per a usar-la com a topping (en ensalades, gelats, fruita, etc.) i també per a elaborar receptes i rebosteria.
- Sense gluten.
- Remoure abans d'utilitzar-la per a evitar una certa separació en l'oli.
Preguntes Freqüents
Quina és la data de caducitat de les cremes d'untar?
La Crema de cacauets, la Crema de cacauet 100 % Crunchy i la Crema d'avellanes i cacau, una vegada obertes, poden ser consumides fins a la data de caducitat indicada en l'etiqueta.
La Crema al cacau d'1 sabor i la Crema al cacau de 2 sabors, una vegada obertes, s'han de consumir en 3 mesos.
Quin tipus de cocció reben els cacauets de la Crema de Cacauet i la Crema de cacauet 100 % Crunchy?
Els cacauets que contenen la Crema de cacauet i la Crema de cacauet 100 % Crunchy han sigut torrats prèviament.
Altres recomanacions
Coneixes la Tahina? És una pasta de llavors de sèsam 100 % natural. Per a consumir en torrades, amb fruita o ensalades, per a untar amb pa de pita, etc.