Diverxuxes Hacendado: un assortiment complet de llepolies i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics.

Diverxuxes, la mescla perfecta de llepolies i diversió

10 de juliol de 2023

Per als teus moments d'oci més divertits, la millor mescla de llepolies i diversió es diu Diverxuxes. Un assortiment complet de llepolies i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics: per a xiquets i per a no tan xiquets.

Ideals per a compartir amb la família o els amics i disfrutar junts de les rialles més dolces.

A més, este assortiment de llepolies és apte per a persones celíaques, ja que totes les llepolies i caramels no contenen gluten. Es presenten en una bossa conjunta que conté totes les llepolies i caramels, cada una amb el seu embolcall.

Diverxuxes Hacendado, les llepolies més divertides

Conté 6 tipus de llepolies perquè disfruteu en gran:

Diverxuxes, la mezcla perfecta de golosinas y diversión.

  • Caramel bla de goma: estes divertides gominoles es presenten en diferents sabors i colors.
  • Caramels comprimits: s'anomenen així les pastilles de pica-pica color pastel, uns comprimits durs que es desfan quan es mosseguen i tenen un sabor àcid i dolç alhora. Les rialles estan garantides!
  • Caramels efervescents: un caramel de sabor àcid, que deixa una sensació refrescant i bombollejant en el paladar. Es presenten en un sobre que conté dos pastilles, que tenen dibuixada la cara que se't queda després de prendre este caramel amb els ulls desorbitats i la llengua fora! Els trobes en 4 sabors: maduixa, taronja, llima i cola, tu tries el teu favorit!

Diverxuxes, la mezcla perfecta de golosinas y diversión.

  • Minihamburgueses: són llepolies formades per tres peces de caramel de textura blana que es poden muntar i desmuntar. Imiten una hamburguesa, per això divertixen al mateix temps que endolcixen: la part de baix simula el pa amb la part roja que imita la carn; al centre, el formatge i l'encisam i dalt del tot, una altra capa de pa.
  • Sweet Cakes: esta gominola té forma de pastís amb tres capes de colors: blanc, rosa intens i rosa clar. Fa olor de maduixa amb nata i té un sabor dolç. La part de baix és blana i la de dalt, la que fa de cobertura, és dura. Cada Sweet Cake ve en una bosseta individual perquè pugues prendre'ls una a una quan tu vulgues.
  • Top Xuxes Snacks extratendres: per als qui vos agraden les llepolies més clàssiques, esta bosseta conté un assortiment de gominoles xicotetes de textura blana i sabor dolç sense cobertura de sucre. Tenen formes de fruites i cada una amb un sabor.

Recorda que a causa de la grandària dels productes, no està recomanat que els consumisquen menors de 5 anys. En el cas que l'haja de consumir un menor, es recomana fer-ho amb la supervisió d'un adult.

Tria un "Diverxuxes" per a cada moment i regala't un moment especial amb els teus.

Altres recomanacions

Coneixes les nostres galletes Diverkao? Diversió i cacau en les galletes més divertides.

Vols idees de berenars per als xiquets?