Et presentem el nostre deliciós assortiment de mostasses: clàssica, dolça i extradolça, Dijon, a l'antiga, a la mel…

Descobrix la nostra varietat de Mostasses

02 de juny de 2023

T'agrada acompanyar els teus plats amb mostassa? Esta popular salsa presenta un ampli registre d'usos i una bona diversitat de sabors. Depenent dels ingredients utilitzats, pot ser més dolça o picant.

La majoria de la gent la consumix per a condimentar hamburgueses, sàndwitxos, salsitxes de Frankfurt, etc., però la seua utilització va molt més enllà. També és un ingredient clau en diferents receptes de salses, adobs i marinats.

En Mercadona posem a la teua disposició diversos tipus de mostassa, cada un amb el seu sabor i textura únics. Tu quina preferixes? Descobrix la versatilitat de les nostres mostasses i dona'ls un toc especial als teus plats favorits.

Mostassa clàssica

La típica mostassa en el seu sabor més bàsic i amb el seu característic color groc brillant.

Recentment, hem millorat el sabor i les característiques que té, amb la reducció del sucre de la recepta quasi íntegrament, passant de 8,7 g/100 ml a 1 g/100 ml. Una altra millora de qualitat en la línia de les que solem fer amb diferents productes.

Idea de consum

Ingredientes para perritos calientes

La manera de consum tradicional amb esta mostassa és com a companya inseparable d'unes Salsitxes de Frankfurt. Per a preparar esta recepta només necessites torrar lleugerament el pa, calfar les salsitxes (a la planxa o en aigua bullent) i servir-les entre el pa amb ceba fregida i mostassa clàssica.

Mostassa Dijon

Originària de França, té un sabor més potent i picant que la mostassa clàssica. S'elabora amb llavors de mostassa i vinagre.

Idea de consum

Ingredientes para Ensalada de tomate

Una excel·lent opció és usar-la per a donar-li un toc més fort a les teues ensalades. Per exemple, una saborosa Ensalada de tomaca. Talla les tomaques i el cogombre i adoba-ho tot amb sal, pebre, orenga, oli i vinagre de Mòdena. Mescla iogurt grec amb la mostassa Dijon i amanix l'ensalada juntament amb uns crostons.

Mostassa a l'antiga

Està elaborada amb llavors senceres de mostassa, per la qual cosa presenta una textura més grossa i granulada. Té un sabor més suau que la mostassa Dijon.

Idea de consum

Ingredientes para Pollo en salsa

És perfecta per a cuinar un Pollastre en salsa. Daura en una paella els pits de pollastre salpebrats. Reserva i calfa en la mateixa paella la ceba en juliana fina. Afig 2 cullerades de mostassa a l'antiga, 1 got de vi blanc i 400 ml de nata per a cuinar. Talla els pits de pollastre en tires fines i afig-les a la salsa quan comence a bullir. Cuina durant 10 minuts i servix acompanyat de creïlles.

Mostassa a la mel

Mescla de mostassa i mel, proporciona un sabor dolç i suau als plats que acompanya.

Idea de consum

Ingredientes para Bacalao con miel y mostaza

Especialment indicada per a ensalades i peixos com este Abadejo amb mel i mostassa. Cuina l'abadejo en una paella amb oli i 2 grans d'all. En un altre recipient, mescla 3 cullerades de mostassa a la mel amb el suc d'un pomelo. Cuina a foc lent fins que reduïsca. Servix en una safata els lloms d'abadejo, aboca la salsa de mostassa per damunt i amanix amb pebre negre i julivert picat. Pots acompanyar-ho amb creïlla, bajoqueta redona i carlotes baby.

Mostassa extradolça (Canàries)

La varietat més dolça de les nostres mostasses.

Només pots trobar-la a les nostres botigues de les illes Canàries.

Idea de consum

Ingredientes para Papas locas

Esta mostassa combina a la perfecció amb les Papas locas, típiques de les illes Canàries. Prepara-les amb creïlles de tall fi, carn entatxonada (només disponible a Canàries), pernil dolç i formatge ratllat i corona-les amb un rajolí de mostassa extra dolç.

Altres recomanacions

Si t'agrada amanir els teus plats amb sabors autèntics, et donem idees per a cuinar amb salses especials: Cèsar, Barbacoa, Burger, Ranxera, Grill rústica...

Coneixes les nostres receptes amb Salses quètxup per a les teues nits de divendres?

Tasta les nostres Creïlles Allioli, amb sabor tradicional.