Esbrina com hem aconseguit millorar el nostre Polp cuit, elaborant-lo de la manera més tradicional, per a aconseguir un producte més tendre, amb el sabor, la textura, el color i l'olor idonis.
Per a millorar-ne la qualitat, ha sigut clau recórrer a les fonts originals, observar com ho fan els pulpeiros de tota la vida, aprendre de la seua experiència en el seu propi terreny... per a oferir-vos la recepta de Polp cuit de sempre.
Una recepta tradicional de Polp cuit, amb aigua, sal i sense additius
Per a poder millorar el nostre polp cuit, ens traslladem a Carballiño - Orense (el bressol del polp cuit). Així va ser possible estar amb els pulpeiros els dies de Fira, i poder conéixer de primera mà la matèria primera que utilitzen, quin és el punt adequat de cocció i la millor tècnica d'elaboració.
D'esta manera, vam poder entendre millor les vostres necessitats i vam poder donar-li resposta, elaborant un Polp cuit amb la textura que demanàveu, un "mos" tendre sense estar blanet i els millors atributs de sabor, color, olor i grandària de la rodanxa.
Amb tot el que hem aprés seleccionem el proveïdor adequat, especialista en cefalòpode, per a dur a terme tot el procés d'elaboració de la nostra recepta: neteja, cocció, trossejat i envasament del producte.
La recepta és la tradicional d'un pulpeiro, amb aigua, sal i sense additius.
Tot això per a obtindre el millor Polp cuit amb el punt de cocció òptim que esperàveu. A punt per a calfar i consumir!
Dos formats de Polp cuit
A més, vam veure que hi havia diferents demandes amb els mateixos atributs:
- D'una banda, una de polp sencer, una peça en un rang de 500 a 1000 grams.
- Per una altra, les potes del Polp cuit sense el cap, per a un aperitiu en el qual no se'n necessita tanta quantitat (safata de 250 g aproximadament).
Els dos formats estan processats amb altes pressions per a garantir la màxima frescor i la seguretat alimentària. A més, són aptes per a ser congelats a casa (conservar entre 0 i 4 °C). Una vegada obert s'ha de consumir en 24 hores.
Altres recomanacions
Descobrix 7 delicioses receptes amb tomaca natural: doble concentrada, tamisada o per a untar.