Et presentem la nostra nova recepta de Polp cuit, elaborada segons la recepta tradicional.

Descobrix la nostra nova recepta de Polp cuit, ara més tradicional

22 de setembre de 2021

Esbrina com hem aconseguit millorar el nostre Polp cuit, elaborant-lo de la manera més tradicional, per a aconseguir un producte més tendre, amb el sabor, la textura, el color i l'olor idonis.

Per a millorar-ne la qualitat, ha sigut clau recórrer a les fonts originals, observar com ho fan els pulpeiros de tota la vida, aprendre de la seua experiència en el seu propi terreny... per a oferir-vos la recepta de Polp cuit de sempre.

Una recepta tradicional de Polp cuit, amb aigua, sal i sense additius

Per a poder millorar el nostre polp cuit, ens traslladem a Carballiño - Orense (el bressol del polp cuit). Així va ser possible estar amb els pulpeiros els dies de Fira, i poder conéixer de primera mà la matèria primera que utilitzen, quin és el punt adequat de cocció i la millor tècnica d'elaboració.

D'esta manera, vam poder entendre millor les vostres necessitats i vam poder donar-li resposta, elaborant un Polp cuit amb la textura que demanàveu, un "mos" tendre sense estar blanet i els millors atributs de sabor, color, olor i grandària de la rodanxa.

Amb tot el que hem aprés seleccionem el proveïdor adequat, especialista en cefalòpode, per a dur a terme tot el procés d'elaboració de la nostra recepta: neteja, cocció, trossejat i envasament del producte.

La recepta és la tradicional d'un pulpeiro, amb aigua, sal i sense additius.

Tot això per a obtindre el millor Polp cuit amb el punt de cocció òptim que esperàveu. A punt per a calfar i consumir!

Dos formats de Polp cuit

A més, vam veure que hi havia diferents demandes amb els mateixos atributs:

  • D'una banda, una de polp sencer, una peça en un rang de 500 a 1000 grams.
  • Per una altra, les potes del Polp cuit sense el cap, per a un aperitiu en el qual no se'n necessita tanta quantitat (safata de 250 g aproximadament).

Els dos formats estan processats amb altes pressions per a garantir la màxima frescor i la seguretat alimentària. A més, són aptes per a ser congelats a casa (conservar entre 0 i 4 °C). Una vegada obert s'ha de consumir en 24 hores.

Altres recomanacions

Descobrix 7 delicioses receptes amb tomaca natural: doble concentrada, tamisada o per a untar.