Cabecera Yogures Bífidus

Cuida't dia a dia amb els nostres Bífidus

25 de abril de 2024

Els Bífidus vetlen per la teua salut intestinal. Però no sols són els teus aliats quan hi ha alguna molèstia digestiva, sinó que servixen de complement perfecte per a la teua rutina diària d'alimentació equilibrada. A més, enfortixen el teu sistema immunitari perquè estigues sempre en bona forma.

La seua textura suau i el sabor deliciós el convertixen en un aliment nutritiu i saborós per a disfrutar en qualsevol moment del dia. Vols conéixer tota la nostra varietat?

Quins són els Bífidus de Mercadona?

Naturals

Yogures Bifidus Naturales Mercadona

Elaborats amb llet de màxima qualitat per a vetlar pel teu benestar en la teua alimentació diària. Ideals per a cuidar els teus desdejunis i berenars, en totes les seues variants. Tots es presenten en packs de 6 unitats de 125 g.

Natural

L'opció més bàsica i pura, llet fermentada amb bífidus natural. Frescor i cremositat en cada cullerada, combinades amb els beneficis probiòtics del bífidus.

Cremós desnatat natural edulcorat

Elaborat amb llet desnatada. Aprofita els beneficis probiòtics del bífidus sense afegir greix extra. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Edulcorat.

Desnatat natural

Et sorprendrà per la seua lleugeresa, equilibrat entre la suavitat del desnatat, el seu sabor pur i totes les propietats del bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

De fruita/sabors

Yogures Bífidus de frutas/sabores Mercadona

La combinació perfecta del bífidus amb els deliciosos sabors de fruita. Disponibles en format pack de 4 unitats de 125 g, excepte el Bífidus natural probiòtic amb coco, ametles i xocolate, que es presenta en una terrina de 180 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb fruites silvestres

Lleuger, que et transporta a la frescor de la naturalesa amb els seus sabors dolços i àcids, mentre els probiòtics et cuiden. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

Bífidus probiòtic amb mango

Cada cullerada t'inunda amb el seu sabor tropical i la seua dolçor exòtica i sucosa. Al mateix temps, cuides la teua salut digestiva.

Bífidus desnatat probiòtic amb pera

Una manera estupenda de disfrutar de la subtilesa i la frescor de la pera vetlant pel teu benestar. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

Bífidus desnatat probiòtic amb kiwi

Disfruta del característic sabor del kiwi amb la tranquil·litat de mantindre el sistema digestiu en equilibri. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

Bífidus cremós probiòtic amb coco

Viatja amb els teus sentits fins a una illa tropical. T'acompanya esta temptadora fruita mesclada amb una textura molt apetible.

Bífidus desnatat probiòtic amb pinya

Refresca el teu paladar amb este bífidus amb pinya, amb el seu toc tropical. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

Bífidus cremós desnatat Tropical

Algú ha dit "tropical"? Esta sí que és una explosió de sabors tropicals, amb una mescla de fruites exquisides que cuiden la teua salut digestiva. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

Bífidus probiòtic amb prunes seques

Una experiència exquisida i nutritiva, disfruta del seu toc dolç.

Bífidus natural probiòtic amb coco, ametles i xocolate

Deixa't seduir per este bífidus amb una mescla de sabors imbatible. Terrina de 180 g.

Cereals

Yogures Bífidus Cereales Mercadona

Una combinació de sabors irresistible i molt nutritiva. Perfecta per als teus desdejunis equilibrats i per a començar el dia amb les piles ben carregades.

Bífidus probiòtic amb cereals i fibres

La cremositat del bífidus s'unix a la textura dels cereals i la fibra per a proporcionar-te sabor i benestar, i contribuir a un estil de vida saludable i ple d'energia. Amb els beneficis probiòtics del bífidus. En format pack de 4 unitats de 125 g.

Bífidus desnatat amb anous i cereals

Una altra fusió perfecta entre la suavitat, les delicioses anous i els cereals, que crea una experiència deliciosa i nutritiva amb la qual aprofites les propietats del bífidus. Disponible en packs de 4 de 125 g.

Bífidus natural probiòtic ensucrat amb cereals i maduixes deshidratades

Un festí de sabors. El cruixent dels cereals i la suculència de les maduixes fa que cada cullerada siga un plaer. Al mateix temps que satisfàs un capritx dolç, cuides la teua salut intestinal. Terrina de 170 g.

Altres recomanacions

Descobrix el nostre assortiment de Galletes i pastes per als teus desdejunis i berenars especials.

Coneixes les Melmelades de Mercadona? En tenim una rica varietat. Consulta també estes 5 receptes amb melmelades.