Descobrix la rica varietat de formatges sense lactosa del nostre lineal.

Coneixes la nostra selecció de Formatges sense lactosa?

03 de octubre de 2023

T'agrada el formatge, però tens intolerància a la lactosa? En Mercadona pensem que ningú s'ha de privar de disfrutar d'este deliciós aliment mil·lenari i la seua tradició.

Per això, et presentem la nostra selecció de formatges sense lactosa. Des dels més suaus i cremosos fins als més intensos, el formatge és una joia culinària incomparable que ens oferix sabors únics en moltes varietats. Quin t'agrada més?

Quines famílies de formatges sense lactosa pots trobar en Mercadona?

Formatges frescos i formatgets en porcions

Quesos frescos y quesitos en porciones Mercadona

  • Formatge fresc tipus Burgos sense lactosa: es produïx amb llet de vaca. Oferix un sabor més lacti i una textura cremosa i consistent que el fa perfecte per a usar-lo en la cuina en una àmplia varietat de plats. En porcions de 250 g, que el convertix en una opció ideal per al consum diari.
  • Formatge fresc sense lactosa: està elaborat amb llet de vaca. És un aliment ric en proteïnes i calci, nutrients essencials, a més de ser font de vitamina D. Es tracta d'una opció nutritiva i saludable per a la teua dieta equilibrada. Es presenta en una grandària de 250 g, en un envàs pràctic i fàcil d'usar, que permet mantindre el formatge fresc i en bones condicions durant més temps.
  • Formatgets sense lactosa en porcions: elaborat amb llet de vaca pasteuritzada, conserva tot el seu sabor i textura. És una font rica en proteïnes i calci, ideal com a aperitiu o per a un berenar saludable.

Formatge semicurat i en rodanxes

Queso semicurado y en lonchas Mercadona

  • Formatge semicurat sense lactosa: d'alta qualitat i sabor, està elaborat amb llet de vaca. Ha sigut sotmés a un procés de maduració d'entre 3 i 6 mesos, la qual cosa li conferix un sabor intens i una textura ferma i compacta. Una opció perfecta per a compartir en reunions familiars o amb amics, o per a disfrutar en qualsevol moment del dia. Es presenta envasat al buit, format que garantix que el formatge es mantinga fresc i en perfectes condicions durant més temps.
  • Formatge rodanxes sense lactosa: amb un sabor suau i cremós, és perfecte per a usar en sàndwitxos, entrepans, pizzes, ensalades i altres plats. Este formatge és molt fàcil d'usar i ve en rodanxes, per la qual cosa és una opció excel·lent per a aquells que busquen una solució ràpida i senzilla per a enriquir els menjars.

Formatge ratllat i per a untar

Queso rallado y para untar Mercadona

  • Formatge ratllat sense lactosa: elaborat a partir de llet de vaca, el pots afegir a qualsevol plat, per a gratinar, farcir, fondre, per a donar un toc de sabor als teus tacos, sopes, ensalades, etc. Es presenta en una grandària de 150 g.
  • Formatge per a untar sense lactosa: elaborat amb llet de vaca, baix en greixos saturats i alt en proteïnes. És un formatge molt versàtil que es pot usar en una àmplia varietat de plats, com entrepans, torrades, salses, dips i ensalades. És molt fàcil d'untar té una textura suau ideal per a fer sàndwitxos. Ve en una grandària de 200 g, ideal per a usar cada dia en el desdejuni, esmorzar o sopar.

Altres recomanacions

Les nostres Puntes sense gluten i sense lactosa són ideals per a untar amb el formatge per a untar sense lactosa, t'animes a tastar-les?

Si busques receptes sense lactosa, ací tens tres receptes amb Edamame, molt fàcils de preparar.

Coneix els nostres 5 tipus de ceba i els usos més habituals que tenen en la cuina.