Descobrix la varietat de Palets de pa enfornats que pots trobar en Mercadona.

Coneix les nostres varietats de Palets de pa enfornats, combinen amb tot!

18 de juliol de 2023

Els Palets de pa enfornats són un aliment tradicional propi de la Comunitat Valenciana. En esta zona són coneguts amb el nom de rosquilletes. A poc a poc, s'ha estés a la resta d'Espanya, on s'anomenen de manera diferent, depenent de la regió: snacks, palets, bastonets de pa...

Combinen amb tot i s'adapten als teus costums! Són perfectes per a picar entre hores i transportar en la bossa o motxilla, encara que pots prendre'ls en berenars, per a untar amb les teues cremes favorites, acompanyar els entrants o qualsevol tipus de menjar. Tu com els consumixes?

Estos Palets de pa es reconeixen fàcilment per l'extraordinari sabor, una irresistible textura cruixent i el punt precís de sal. En la forma més bàsica és un aliment molt senzill, elaborat amb ingredients essencials com oli, farina de blat, rent i sal.

El secret del seu èxit està, sobretot, en el procés d'elaboració, basat en la tradició. Inclou una fase imprescindible d'estiratge manual que aporta la màxima qualitat i un sabor únic a este producte.

Variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

A més, en tenim de sabors variats, en forma de palets i també en quadradets salats. N'hi ha per a tots els gustos!

Quines varietats de Palets de pa pots trobar en Mercadona?

Snack de pipes

variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

Sens dubte, és l'estrella dels nostres snacks. Pa cruixent, allargat, que combina el sabor autèntic a pa amb el de les pipes, rematat per una cobertura de sal que el fa irresistible. Ideal per a compartir amb amics, els pots disfrutar en qualsevol situació: sucant amb hummus o una altra crema, prenent un snack, veient la teua sèrie favorita o passejant a l'aire lliure.

Palet de pa 100 % blat espelta integral

variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

Este palet conté cereals elaborats amb farina d'espelta integral. Disfrutaràs de mossos plens de sabor, amb una textura cruixent i els deliciosos matisos de l'espelta integral. Una referència absoluta en el món dels snacks saludables, tasta'l!

Snack de formatge

variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

Arriba l'esperat torn dels amants del formatge. Estos Palets de pa estan recoberts amb suculentes tires de formatge, la qual cosa crea una mescla de sabors inigualable. Els pots consumir sols o acompanyant els teus entrants favorits.

Palets de fruita seca

variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

Els nostres palets arredonits venen carregats d'energia, la que t'aporten els cacauets i les pipes, que crea una experiència plena de textures i sabors únics. Per a disfrutar en qualsevol moment del dia i afegir un extra de cruixent sabor a les teues ensalades i plats favorits.

Grissini

Variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

Els Grissini, deliciosos palets de pa cruixent, són un clàssic dels antipasti italians. Tradicionalment, se servixen sols, preparats per a disfrutar-los com a complement cruixent. No obstant això, la seua forma i textura permeten que pugues elaborar preparacions originals enrotllant-los amb una gran varietat d'ingredients, salats i fins i tot dolços.

Pans especials: amb tomàquet i orenga, i gust de pizza amb formatge

variedades de Palitos de pan horneados Mercadona.

Són xicotets i quadrats, però amb una intensitat de sabor que no deixa a ningú indiferent. Pots prendre'ls sols o acompanyant els teus aperitius i, a més, te'ls emportar fàcilment on vulgues. Tria el teu favorit, són perfectes per a picar entre hores!

Altres recomanacions

Parlant de picadetes diverses, t'abellix una de les nostres Truites de creïlla? Pots acompanyar-la amb qualsevol d'estos palets. Mira quines opcions t'oferim.

Els nostres Palets de pa són els companys ideals de les nostres Ensalades i Creïlles allioli.

Prova d'untar els nostres palets amb el clàssic i deliciós Guacamole de Mercadona.