Metge amb estetoscopi

Vacants d'ocupació per a metges a Mercadona

11 de octubre de 2017

Oferta d'ocupació per a metges a Mercadona

Mercadona necessita incorporar Llicenciats/es i/o Graduats/es en Medicina a Alacant, Albacete, Burgos, Conca, Huelva, Madrid i Pamplona.

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós. Mercadona té com a objectiu disposar d'una plantilla compromesa amb l'excel·lència en el servei, altament motivada i alineada amb la visió de la companyia per a aconseguir els objectius del projecte comú. El que hui és Mercadona és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip replet de Talent.

Mercadona que actualment compta amb una plantilla de 79.000 treballadors i treballadores, aplica una política de Recursos Humans reconeguda per oferir ocupació estable i de qualitat, entre altres valors. Gràcies a aquesta política diferencial, Mercadona disposa d'un equip cohesionat, replet de talent i amb capacitat de millorar constantment.

La política de Recursos Humans de Mercadona ha sigut reconeguda per l’Organització Internacional del Treball (OIT)  i és la primera empresa del sector Distribució en el rànquing Merco Talento i en l'Enquesta Adecco "Empreses més felices per a treballar".

Condicions laborals a Mercadona

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació a Mercadona per a Llicenciats/es i/o Graduats/es en Medicina a Alacant, Albacete, Burgos, Conca, Huelva, Madrid i Pamplona poden consultar les condicions i registrar el seu currículum en l'espai d'Ocupació de la nostra web.