Nou cartell de Mercadona

Múrcia – Mercadona obri un Nou Model de Botiga al Parc Comercial Montevida de La Alberca

29 de gener de 2018
  • Aquesta nova botiga eficient presenta novetats en totes les seccions i millores tant en l’àmbit mediambiental, com en el tecnològic i de servici, amb l'objectiu d'optimitzar l'experiència total de compra dels seus clients.
  • El nou supermercat, que substitueix el situat al carrer Carlos Varcárcel de La Alberca, compta amb una plantilla de 47 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.
  • La nova tenda ha suposat una inversió de 4 milions d'euros i en la seua construcció han participat 56 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

Mercadona inaugura hui un nou supermercat eficient al Parc Comercial Montevida de La Alberca (Múrcia). Aquesta obertura suposa el tancament del supermercat que Mercadona tenia al carrer Carlos Valcárcel de La Alberca (Múrcia). Aquest nou  supermercat, que obri amb el Nou Model de Botiga Eficient de Mercadona que reforça l'excel·lència en el servici i optimitza l'acte de compra dels seus clients, presenta millores de les quals es beneficien tant els “Caps” (clients), com els treballadors, els proveïdors i la societat.

Per a això, aquest nou supermercat, disposa de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, un nou punt d'acabat per a la carn, una góndola central en la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servici de suc de taronja acabat d’esprémer, una nova exposició en la pescateria per als productes amb closca, una nova secció de forn amb llescadora de pa o pastisseria refrigerada, i una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasament, entre altres novetats.

A més, aquest supermercat disposa, entre altres millores, d'una entrada amb doble vidre que evita corrents d'aire, uns passadissos més amplis, i un nou model de carro de la compra i un nou model de carro tipus cistella molt més ergonòmics i lleugers.

Aquesta nova generació de supermercat compta amb una superfície de sala de vendes de 1.800 metres quadrats i disposa d'un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de tenda amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Així mateix aposta per amplis espais diàfans que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

En la construcció d'aquesta nova botiga eficient de Mercadona han participat 56 proveïdors que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

Tecnologia i Ergonomia per a les treballadores i treballadors de Mercadona

Addicionalment, amb l'objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, aquest supermercat inclou múltiples mesures per a millorar l'ergonomia i eliminar sobreesforços. Per exemple, el nou moble de caixa Mercadona s'ha desenvolupat en col·laboració amb l'Institut de Biomecànica de València. La tenda també disposa de zones comunes perquè els empleats gaudisquen d'una major comoditat en els seus moments de descans, així com un menjador més equipat i unes taquilles personals més àmplies i còmodes.

A més aquesta Nova Botiga Eficient de Mercadona està completament connectada tecnològicament, mitjançant la integració d'una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de la tenda; el que facilita l'autogestió de cada supermercat i agilita els processos de tota la cadena. Entre els nous dispositius, es troben, la línia de caixes, les balances o l'ús de tauletes tàctils que substitueixen el paper per a realitzar gestions administratives. Tot açò permet optimitzar els processos i conéixer la gestió de la tenda en temps real, la qual cosa facilita la presa de decisions i contribueix a una major agilitat, especialment, en la gestió dels productes frescos. 

Estalvi energètic: botiga ecoeficient

En l’àmbit mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de tenda convencional, a causa de la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, optimitzant els materials i la grossor de parets i sostres i amb nous congeladors més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, compta amb un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons zones i moments del dia, per a una gestió energètica molt més eficient. 

L'horari d'obertura d'aquest supermercat és de dilluns a dissabte, de 09:00 a 21:30 hores, i disposa d'un aparcament de 489 places per a facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacen en vehicle privat. A més, Mercadona ha habilitat el seu servici a domicili i la compra online.

Els clients de Mercadona es beneficiaran de la seua coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de forma exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Així, Mercadona pot oferir als seus clients, amb independència de qui fabrique el producte, un assortiment eficaç amb la màxima qualitat i al mínim preu possible.

Durant 2017 Mercadona va invertir més de 180 milions d'euros en la reforma de 126 supermercats i l'obertura d'altres 29 nous supermercats amb aquest nou Model de Botiga.

Mercadona en la Regió de Múrcia

Mercadona compta amb 64 supermercats en la Regió de Múrcia que proporcionen ocupació estable a més de 3.080 treballadors. D'altra banda, cal destacar que Mercadona ha reforçat al llarg de l'any passat la seua responsabilitat social en la Regió per mitjà de diferents iniciatives, amb més de 160 tones d'aliments donats a Creu Roja, a Bancs d'Aliments de la Regió i a Menjadors Socials. A més ha col·laborat en múltiples "Operacions Quilo" amb entitats benèfiques, i en iniciatives com la del Banc d'Aliments a través de la seua campanya "Gran Recollida", participant amb els supermercats que té en gran part dels municipis de la Regió.