Les mascaretes facials Hidrata Mask – Teixit i Gold Mask – Hidrogel, en el lineal de Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven 6.500 unitats al dia de les noves mascaretes facials Deliplus

28 de agost de 2020
  • Es presenta en les varietats Gold Mask i Hidrata Mask, amb efecte antiedat i d'hidratació profunda.
  • Ubesol, fabricant especialista situat a Atzeneta d'Albaida (València), és el Proveïdor Totaler d'este producte sorgit d'un procés de coinnovació amb els ''Caps'' (clients).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 6.500 unitats de les noves maascaretes de tractament facial de Deliplus. La cadena de supermercats oferix dues varietats, l'una amb efecte antiedat denominada Gold Mask d'Hidrogel, i l'altra d'hidratació profunda anomenada Hidrata Mask de Teixit.

La Gold Mask – Hidrogel té efecte antiedat, millora la fermesa de la cara i suavitza les línies d'expressió i arrugues. Amb cèl·lules mare vegetals que contribuïxen a suavitzar la pell i a millorar la seua textura, té unes partícules d'or capaces d'optimitzar la distribució de pèptids en la pell, per a aportar lluminositat i fermesa. A més, té vitamina B3 que estimula la síntesi de col·lagen i prevé l'envelliment natural.

La Hidrata Mask – Teixit aporta una hidratació profunda i millora l'elasticitat i fermesa de la pell, alhora que reforça la barrera d'hidratació amb una potent combinació d'actius. Està composta per àcid hialurònic, que es troba de manera natural en la nostra pell, però una aportació extra afavorix la hidratació i l'elasticitat. Al seu torn, l'aigua de roses ajuda a potenciar la hidratació de la cara, entre altres ingredients.

Les dos maascaretes contenen actius que cuiden la pell de l'estrés oxidatiu causat per la pol·lució ambiental i per la radiació de la llum blava de les pantalles. L'empresa Ubesol, d'Atzeneta d'Albaida (València), és el Proveïdor Totaler d'este producte que va ser desenvolupat a través d'un procés de coinnovació juntament amb els ''Caps'', com es denomina el client internament.

Les mascaretes facials Hidrata Mask – Teixit i Gold Mask – Hidrogel, en el lineal de Perfumeria de MercadonaLes mascaretes facials Hidrata Mask – Teixit i Gold Mask – Hidrogel, en el lineal de Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat