Treballador de Mercadona en botiga

Mercadona repetix com la millor empresa del sector distribució a atraure i retindre talent

29 de octubre de 2019
  • Segons el Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco), Mercadona és l'empresa més atractiva per a treballar del sector de la distribució a Espanya i la sisena a escala global.
  • En l'enquesta han participat 32.933 persones que han valorat positivament les condicions laborals de Mercadona.

Mercadona ha sigut reconeguda com la millor empresa del sector de la distribució i la sisena a nivell global a atraure i retindre talent. La companyia repetix un any més les mateixes posicions del rànquing Merco Talento del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa gràcies a la valoració de 32.933 enquestats.

Este rànquing el fa Merco, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Amèrica Llatina, des de 2006. La classificació reconeix les 100 empreses més atractives per a treballar a Espanya a través de l'avaluació de la gestió de les persones i l'estudi de les diferents dimensions reputacionals que tenen a veure amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar i retindre el talent.

En concret, enguany han participat un total de 32.933 persones entre les quals es troben 17.933 treballadors, 5.628 universitaris, 1.447 alumnes d'escoles de negocis, més de 7.600 ciutadans i més de 270 responsables i experts en diferents àmbits dels recursos humans.

Les condicions laborals de Mercadona: treball estable i de qualitat

Un dels components més importants de Mercadona són els treballadors, per això, el model de Recursos Humans de Mercadona oferix un treball estable i de qualitat, amb salaris per damunt de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promocionar internament.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han sigut reconegudes per l’Organització Internacional del Treball (OIT) pel que fa a treball estable i de qualitat.

Imatge de capçalera: Marcelo, treballador de la botiga de la Pobla de Vallbona, València.