Representants de Mercadona i la Fundació Capacis en botiga

Mercadona i la Fundació Capacis col·laboren en la construcció de jardins verticals a la seua botiga del carrer Estocolmo (Madrid)

15 de octubre de 2019
  • Hui s'ha col·locat una placa en este supermercat, i s’ha reconegut així el treball de la Fundació. Es tracta de tres jardins verticals, que sumen 85 metres quadrats, amb més de 25 espècies diferents de plantes.                    
  • Mercadona col·labora amb la Fundació Capacis des de 2016, amb la construcció de jardins verticals i la contribució al seu manteniment, així com d'altres enjardinaments que Mercadona té repartits per la Comunitat de Madrid.

La col·laboració que Mercadona i la Fundació Capacis, dedicada a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, mantenen des de 2016 ha permés la construcció de tres jardins verticals a la botiga que la companyia té al carrer Estocolmo, 22-24 a Madrid. Una col·laboració que s'emmarca en l'aposta de Mercadona per una major integració en l'entorn i constituïx un exemple de les activitats que fa la companyia amb associacions i fundacions amb finalitats socials.

La Fundació Capacis ha col·laborat en la construcció de tres jardins verticals al supermercat del carrer Estocolmo, que se situen als laterals de la botiga i a la façana que hi ha al costat de l'entrada del pàrquing i que suposen una superfície total de 85 metres quadrats. En la construció d'estos jardins han participat joves amb intel·ligència límit d'esta Fundació, amb la direcció tècnica i l'assessorament del Grupo Sylvestris.

Amb este motiu, hui s'ha col·locat una placa al supermercat, en la qual es reconeix la col·laboració amb la Fundació, en un acte al qual han assistit les fundadores de la Fundació Capacis, Silvia Sombría i Fátima de Dolarea, a més d'alguns dels jóvens que han participat en la seua construcció. També ha assistit a l'acte el gerent del Grupo Sylvestris, Enrique Enciso, i responsables de Mercadona. 

Des de la Fundació, Silvia Sombría, assegura que "el projecte a la botiga del carrer Estocolmo suposa un pas més en la col·laboració que la Fundació manté amb l'empresa Mercadona. Per a nosaltres és una enorme satisfacció col·laborar amb una gran companyia, i així demostrem que la integració social és possible si les empreses s'impliquen en els projectes."

Un projecte que el director de Relacions Externes de Mercadona a Madrid, José Antonio Rueda, considera que "és un exemple de la nostra relació amb entitats amb finalitats socials, com és el cas de la Fundació Capacis, amb la qual, a més, col·laborem habitualment per al manteniment de les zones enjardinades i cobertes «verdes» d'alguns dels nostres centres. Per mitjà de la col·laboració amb la Fundació Capacis retornem a la societat un poc del que rebem d'esta.”

Mercadona col·labora des de l'any 2016 amb la Fundació Capacis. El primer projecte que es va dur a terme de manera conjunta va ser un jardí vertical de 50 metres quadrats, situat al supermercat del carrer Asura de Madrid. Des d'aquell moment, i sempre amb l'assessorament i la direcció del Grupo Sylvestris, la col·laboració ha sigut contínua. En estos moments, la Fundació Capacis ha participat en l'execució de 5 jardins verticals, repartits en 2 supermercats de la companyia, i col·labora en el manteniment de l'enjardinament de 8 centres de Mercadona.

Placa en honor als usuaris de la Fundació Capacis pel seu treball en els jardins verticalsPlaca en honor als usuaris de la Fundació Capacis pel seu treball en els jardins verticals.

Usuaris de la Fundació Capacis a la botiga del carrer Estocolmo (Madrid)Usuaris de la Fundació Capacis a la botiga de carrer Estocolmo (Madrid).

Imagen de cabecera: Representants de Mercadona i la Fundació Capacis a la botiga del carrer Estocolmo (Madrid).