Vi negre rioja Comportillo, en el lineal de Mercadona

Mercadona reforça el sabor i el cos dels vins negres rioja Arteso i Comportillo

17 de desembre de 2021
  • Tant el collita i criança Comportillo com el reserva i criança Arteso reformulen la recepta.
  • El Proveïdor Totaler Bodegas Ontañón és el responsable d'elaborar estos vins a les seues vinyes de La Rioja.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dins de la seua campanya de Nadal "El millor per a donar el millor" –en la qual selecciona una sèrie de productes perquè els "Caps" (clients) els oferisquen als seus durant estos dies–, ha reforçat la qualitat dels vins negres rioja Arteso i Comportillo. Els dos vins, elaborats pel Proveïdor Totaler Bodegas Ontañón a les seues vinyes de La Rioja, tenen la denominació d'origen corresponent . El sabor, l'acidesa i el cos han sigut els tres tributs principals millorats tant en el collita i criança Comportillo de Mercadona com en el reserva i criança Arteso de Mercadona.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (sempre preus baixos) en 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Vi negre rioja Comportillo, en el lineal de MercadonaVi negre rioja Comportillo, en el lineal de Mercadona.

Vi negre rioja Arteso, en el lineal de MercadonaVi negre rioja Arteso, en el lineal de Mercadona.