Caqui d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 7.000 tones de caqui d'origen espanyol, un 15 % més que en 2019

26 de novembre de 2020
  • El caqui està disponible en tota la cadena durant la campanya, que va des d'octubre fins a mitjan gener.
  • Anecoop (València) és el proveïdor totaler d'este fruit, el qual col·labora amb les cooperatives de l'Alcúdia, de Carlet i de Llombai per a proveir la companyia.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar aproximadament 7.000 tones de caqui d'origen nacional en 2020, un 10 % més que en 2019, quan la companyia va comprar al voltant de 6.000 tones.

Per a proveir d'este producte les més de 1.600 botigues, la companyia col·labora amb la cooperativa valenciana de segon grau Anecoop, la qual subministra a través de la Cooperativa Agrícola Nuestra Señora del Oreto de l'Alcúdia, la Cooperativa Sant Bernat de Carlet i la Cooperativa del Marquesat de Llombai, este fruit durant la campanya, que va d'octubre a mitjan gener.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i verdures de temporada”. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Caqui d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaCaqui d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat