Mango d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 2.500 tones de mango d'origen espanyol

07 de octubre de 2020
  • Els ''Caps'' (clients) tenen una alta valoració d'este producte, que es troba en plena temporada, i estan consumint-ne més de 40.000 quilos al dia.
  • Els proveïdors SAT 2803 Trops, Provelpack, Frutas Montosa, Tropical Millenium, Sweet Fruits i Exceltrop assortixen tota la cadena amb producte d'Andalusia.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar aproximadament més de 2.500 tones de Mango origen Espanya esta temporada.

La companyia col·labora amb els proveïdors d'esta fruita cultivada a Màlaga i Granada SAT 2803 Trops, Provelpack, Frutas Montosa, Tropical Millenium, Sweet Fruits i Exceltrop. La varietat és l'Osteen, molt valorada per ''El Cap'' (client), que adquirix més de 40.000 quilos al dia.

El mango espanyol es troba en plena temporada i es caracteritza per ser olorós, de sabor dolç i textura suau. Esta fruita és rica en vitamina A, C i E, i també en potassi i magnesi. Conté propietats antioxidants, un alt contingut en fibra i aigua i una aportació calòrica baixa, recomanable per a mantindre una dieta equilibrada.

Fruita i verdura de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Frutas y verduras de temporada''. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Mango d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaMango d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.

Logo EActiVat