Magranes origen Espanya en l'arbre, òptimes per a ser collides

Mercadona preveu comprar més de 1.500 tones de magrana d'origen espanyol

09 de novembre de 2020
  • Els ''Caps'' (clients) tenen a la seua disposició la varietat Mollar, de sabor dolç i llavors de color roig intens.
  • Els proveïdors alacantins Cambayas (Elx), Frutas y Hortalizas Mas Serrano (Elx), Alcudia (Elx), Plusfruit (Oriola) i Albafruits, Coop. V. (Albatera) assortixen tota la cadena.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar més de 1.500 tones de Magrada origen Espanya en esta temporada dins de la seua aposta pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat.

Els ''Caps'' (clients) disposen ara en tota la cadena de la varietat Mollar, de sabor més dolç i amb llavors de color roig intens. La companyia col·labora amb els proveïdors alacantins Cambayas (Elche), Frutas y Hortalizas Mas Serrano (Elche), Alcudia (Elche), Plusfruit (Orihuela) i Albafruits, Coop. V. (Albatera), que assortixen tota la cadena d'esta fruita procedent de les seues localitats d'origen i d'altres municipis de les comarques alacantines de la Vega Baixa i el Baix Vinalopó.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Magrana d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaMagrana d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.

Magranes origen Espanya en l'arbre, òptimes per a ser collidesMagranes origen Espanya en l'arbre, òptimes per a ser collides.

Logo EActiVat