Pimentó roig de Mercadona en camp

Mercadona preveu comprar 18.200 tones de pimentó roig d'origen nacional per a la campanya de 2020, un 17 % més que en 2019

01 de juliol de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta tot l'any pel pimentó roig d'origen nacional cultivat a Andalusia, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Navarra i Canàries.
  • La companyia va comprar aproximadament 15.500 tones de pimentó roig en 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar aproximadament 18.200 tones de pimentó roig d'origen nacional en 2020, xifra que representa un 17 % més que en 2019, quan la companyia va comprar al voltant de 15.500 tones.

Per a proveir d'este producte la secció de Fruita i Verdura de les més de 1.600 botigues, la companyia col·labora durant tot l'any amb més de 10 proveïdors locals, que tenen els camps a Andalusia, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Navarra i Canàries.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019 les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Pimentó roig disponible en la secció Fruita i Verdura de MercadonaPimentó roig disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Pimentó roig de Mercadona en campPimentó roig de Mercadona en camp.

Logo EActiVat