Lineal de productes per a cuidar els peus en un supermercat de Mercadona

Mercadona duplica les vendes dels productes per a cuidar els peus a causa dels canvis d'hàbits del consumidor

26 de juny de 2020
  • La companyia detecta un major ús d'esta classe de referències després del període de confinament i l'arribada de l'estiu.
  • El Proveïdor Totaler RNB és l'encarregat d'elaborar l'exfoliant i les cremes hidratants per a peus dins de la marca Deliplus.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, duplica les vendes dels productes per a la cura dels peus a causa dels canvis d'hàbits del consumidor, el qual ha représ els passejos i la pràctica d'esport a l'aire lliure després del confinament i l'arribada de l'estiu.

Entre l'assortiment per a cuidar els peus de Mercadona destaca l'Exfoliant peus Deliplus, que conté partícules de pedra tosca, actiu que reduïx de manera natural les durícies i asprors de les plantes i els talons. Així mateix, destaquen la Crema hidratant peus Deliplus i la Crema urea peus Deliplus, esta última especialment indicada per al tractament de peus secs, talons clivellats i durícies.

Estos productes, que formen part de l'assortiment de la Perfumeria Mercadona, estan fabricats pel Proveïdor Totaler RNB a les instal·lacions de La Pobla de Vallbona a València.

Lineal de productes per a cuidar els peus en un supermercat de MercadonaLineal de productes per a cuidar els peus en un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat