Cacauet en pols de Mercadona

Mercadona llança el nou Cacauet en pols desgreixat i ja en ven més de 5.000 paquets al dia

13 de setembre de 2021
  • Ideal per a esportistes, perquè és una opció baixa en greixos i alta en proteïna, resulta molt versàtil per als aficionats a la cuina, mesclant-lo en batuts, en pastissos o en plats salats com a salsa.
  • Importaco és el Proveïdor Totaler des de les seues instal·lacions a Beniparrell (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta el Cacauet en pols desgreixat d'Hacendado + Proteïnes, del qual ven més de 5.000 paquets al dia. L'únic ingredient d'este producte és el cacauet premsat, desgreixat i molt per a aconseguir un producte molt menys calòric que el cacauet en gra, però que no perd l'intens sabor de cacauet torrat.

Dirigit als "Caps" (clients) que es cuiden i als que els agrada cuinar, és ideal per a esportistes, perquè és una opció baixa en greixos i alta en proteïna i resulta molt versàtil per als aficionats a la cuina, mesclant-lo en batuts, en pastissos o en plats salats com a salsa.

Combina molt bé amb iogurt natural, grec o + Proteïnes i també amb iogurt batut natural, llet o begudes vegetals. També es poden fer barretes, galletes, coques i bescuits o cremes, potatges i salses. L'empresa de Beniparrell (València) Importaco és el Proveïdor Totaler d'este producte.

Cacauet en pols de MercadonaEl nou Cacauet en pols desgreixat d'Hacendado, en el lineal de Mercadona.