Rànquing Merco Talento Universitari

Mercadona, la tercera empresa més atractiva per a treballar a Espanya, segons els universitaris

06 de març de 2020
  • La companyia puja tres posicions respecte als resultats de 2018.
  • Els universitaris valoren Mercadona com una de les empreses espanyoles més atractives per a treballar, i la primera del sector, en el rànquing de Merco Talento Universitari del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa.

Mercadona se situa en la tercera posició de les empreses més atractives per a treballar a Espanya segons els resultats del rànquing de Merco Talento Universitari, realitzat pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa. En les enquestes han participat més de 9.000 estudiants de diferents universitats del país.

Merco, juntament amb PeopleMatters i Recrutting Erasmus, ha donat a conéixer els resultats de la 3a edició de Merco Talento Universitari a Espanya. La classificació reconeix les 100 empreses amb més reputació per a treballar en este país a través de l'avaluació de diferents paràmetres entre els quals es troben les preferències per a treballar (sector, tipologia de companyia o expectatives salarials) i aspectes relacionats amb la recerca d'ocupació.

Els resultats assenyalen que els estudiants valoren positivament l'estabilitat i seguretat, una bona retribució i obtenció de beneficis, qualitat de vida, formació i desenvolupament professional intern, i bon ambient de treball. L'esforç metodològic es concentra en l'anàlisi de les més de 9.000 valoracions entre les quals es troben universitaris de penúltim i últim any, estudiants de màster i títols equivalents, i doctorat.

Les condicions laborals de Mercadona

Per a Mercadona, el treballador és un component fonamental en el seu model i així queda reflectit en el model de Recursos Humans de Mercadona, que oferix un treball estable de qualitat i amb salaris per damunt de la mitjana.

Les condicions laborals de Mercadona, centrades a satisfer les treballadores i els treballadors, permeten que la companyia oferisca també formació contínua i la possibilitat de promoció interna, i així es potencia el talent de les persones, amb el propòsit comú de donar un servici excel·lent. Tot això, fomentant sempre valors com la igualtat o la diversitat.

Coneix les ofertes d'ocupació de Mercadona.

Imatge de capçalera: Núria, treballadora del supermercat de Mercat de Sants a Barcelona ciutat.