Ana Alves, coordinadora de planta d'un supermercat de Porto, amb la nova mascareta corporativa

Mercadona invertix més de 5 milions d'euros a l'any en mascaretes corporatives higièniques reutilitzables per a la seua plantilla

13 de maig de 2021
  • La companyia substituïx la mascareta higiènica no reutilitzable per una nova mascareta corporativa, més pràctica, moderna i sostenible, amb l'objectiu de millorar els equips de protecció en el lloc de treball i reforçar el seu compromís amb el medi ambient.
  • El canvi, que va començar a fer-se de manera progressiva a finals de 2020, té previst implantar-se en tota la cadena abans que finalitze el mes de maig.
  • El Proveïdor Totaler Cambrass, especialista en tèxtils per a bebé, elabora estes mascaretes a les instal·lacions d'Ontinyent (València) per als més de 95.000 empleats que la companyia té repartits per Espanya i Portugal.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, substituïx les mascaretes higièniques no reutilitzables de les treballadores i treballadors per unes noves mascaretes higièniques reutilitzables corporatives, més pràctiques, modernes i sostenibles, que lluïxen el logo de l'empresa en un lateral.

Este canvi, que implicarà una inversió anual de més de 5 milions d'euros, suposa una gran millora en els equips de protecció en el lloc de treball, ja que estes noves mascaretes són més resistents a la calor i a la humitat, més còmodes i ergonòmiques, i protegixen durant tota la jornada laboral. A més, es reforça el compromís de la companyia amb el medi ambient, ja que aposta per una mascareta reutilitzable fins a 10 usos.

Esta millora va començar a aplicar-se a la fi de 2020 i la previsió és que els més de 95.000 empleats de la companyia puguen utilitzar estes noves mascaretes corporatives abans que finalitze el mes de maig.

El Proveïdor Totaler especialista en tèxtils per a bebé Cambrass és el responsable d'elaborar este producte certificat per AITEX seguint la norma espanyola UNE 0065-2020 i europea CWA 17553:2020, que, a més, es caracteritza perquè té una eficàcia de filtració del 99 % i una alta capacitat de respirabilitat, a les instal·lacions que el proveïdor té a la localitat d'Ontinyent (València), per a les treballadores i els treballadors d'Espanya i Portugal.

Mario i Coral, treballadors del Rusc de Getafe (Madrid), amb la nova mascareta corporativaMario i Coral, treballadors del Rusc de Getafe (Madrid), amb la nova mascareta corporativa.

Ana Alves, coordinadora de planta d'un supermercat de Porto, amb la nova mascareta corporativaAna Alves, coordinadora de planta d'un supermercat de Porto, amb la nova mascareta corporativa.

Imagen de cabecera: Ana Alves, coordinadora de planta d'un supermercat de Porto, amb la nova mascareta corporativa.