Creïlla d'Àlaba en el lineal de Mercadona

Mercadona compra 948.000 quilos de creïlla d'Àlaba, un 49 % més que la campanya anterior

18 de maig de 2021
  • En els últims anys Mercadona ha adquirit més de 2,7 milions de quilos de creïlla d'Àlaba amb Euskolabel.

L'aposta de Mercadona pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, ha fet que la cadena de supermercats haja comprat 948.000 quilos de creïlla d'Àlaba amb Euskolabel durant esta campanya, la qual cosa suposa un increment del 49 % respecte a la campanya anterior.

La creïlla, del proveïdor alabés Udapa S. Coop, s'ha venut als seus supermercats d'Euskadi i Navarra entre setembre de 2020 i abril de 2021, dates de duració de la campanya. Així, en els últims anys Mercadona ha adquirit més de 2,7 milions de quilos de creïlla d'Àlaba amb Euskolabel, de manera que ha incrementat les compres d'este producte gradualment, en relació amb el seu creixement a Euskadi.

Mercadona a Euskadi

Mercadona disposa de 22 botigues a Euskadi i una plantilla de més de 2.000 persones, totes amb llocs de treball estable i de qualitat.

Durant 2021 té previst obrir quatre supermercats més, concretament dos a Biscaia (a Iurreta i Barakaldo) i dos a Guipúscoa (a Andoain i Lazkao).

A més, 2020 ha representat una altra fita per a la companyia a Euskadi amb la finalització de la construcció del seu bloc logístic, situat al polígon de Jundiz a Vitòria, des del qual assortix els seus supermercats d'Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos. El projecte ha suposat una inversió de 187 milions d'euros i la creació de 480 llocs de treball estables i de qualitat.

Dins de la seua responsabilitat social empresarial, la col·laboració amb organitzacions socials basques s'ha traduït en la donació de més de 1.600 tones de productes de primera necessitat. Manté col·laboracions diàries amb els bancs d'aliments d'Àlaba, Biscaia i Guipúscoa.