Lineal d'olives i envinagrats d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 45 % les vendes d'olives i envinagrats pels canvis d'hàbits del consumidor

04 de maig de 2020
  • Entre l'assortiment, destaquen les Olives Chupadedos amb una venda de 8.000 unitats al dia, un 65 % més que abans.
  • Les vendes d'estos productes pugen durant estos dies perquè el client es fa ara l'aperitiu a casa.
  • La companyia disposa de més de 100 referències diferents, disponibles segons els gustos i els costums de la zona on estiga situada la botiga, i són elaborades per més de 30 proveïdors diferents.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa un 45 % les vendes d'olives i envinagrats d'Hacendado pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) es fa l'aperitiu a casa. La companyia disposa de més de 100 referències diferents d'olives i envinagrats, disponibles segons els hàbits i els costums de la zona on estiga situada la botiga.

Entre tot l'assortiment, destaquen les Olives Chupadedos de Mercadona, elaborades pel Proveïdor Totaler Aceitunas Guadalquivir a Andalusia, en incrementar les seues vendes en 8.000 unitats al dia, un 65 % més que abans. Este producte, disponible en totes les botigues d'Espanya, sorprén el client pel seu sabor i el seu color verd natural característic, i per oferir-les en un pot reutilitzable.

Estos productes, elaborats per més de 30 proveïdors diferents, es caracteritzen per ser un snack habitual per a qualsevol moment del dia. Les olives, considerades superaliments, destaquen per les seues propietats beneficioses, i els envinagrats, per ser rics en proteïnes i baixos en greixos.

Olives Chupadedos en el lineal d'un supermercat de MercadonaOlives Chupadedos en el lineal d'un supermercat de Mercadona.

Lineal d'olives i envinagrats de MercadonaLineal d'olives i envinagrats d'un supermercat de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà