Lineal de pans d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d'un 20 % les vendes de productes per a fer hamburgueses i entrepans de salsitxes de Frankfurt pels canvis d'hàbits del consumidor

30 de abril de 2020
  • Les vendes d'estos productes pugen durant estos dies perquè el client aprofita que es troba a casa per a cuinar més.
  • La companyia disposa de més de 6 pans diferents per a preparar hamburgueses i entrepans de salsitxes de Frankfurt, més de 15 varietats de carn d'hamburguesa i més de 18 varietats de salsitxes, i tots estos productes estan disponibles segons els gustos i els costums de la zona on estiga situada la botiga.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 20 % les vendes de productes per a fer hamburgueses i entrepans de salsitxes de Frankfurt pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) aprofita que es troba a casa per a cuinar més. La companyia disposa de més de 6 pans diferents per a preparar hamburgueses i entrepans de salsitxes de Frankfurt, més de 15 varietats de carn d'hamburguesa i més de 18 tipus de salsitxes, i tots estos productes estan disponibles segons els gustos i els costums de la zona on estiga situada la botiga.

En el cas de l'assortiment de la carn d'hamburguesa, carn picada i especiada amb forma redona, destaquen les tradicionals hamburgueses de boví, porc/boví, pollastre i titot/pollastre, i com a especialitats, destaquen l'hamburguesa d'espinacs, pernil i ceba caramel·litzada, bacó i formatge cheddar o de porc ibèric, entre altres. A més, també hi ha a les botigues hamburguesa congelada natural de boví, sense cap tipus d'additius (99 % boví 1 % sal). En total, 11 proveïdors diferents són els encarregats d'elaborar l'assortiment que la companyia ven en les més de 1.600 botigues situades a Espanya i a Portugal.

En el cas de les salsitxes, es poden trobar elaborades d'una gran varietat de carns, de les quals hi ha diferents grandàries segons la necessitat d'acompanyar plats o d'elaborar entrepans de salsitxes de Frankfurt. Com a especialitats, destaquen les salsitxes amb sabor de pernil, amb diferents tipus de formatge, amb llet i veganes. Este assortiment és elaborat per un total de 7 proveïdors diferents.

D'altra banda, dels pans per a preparar hamburgueses i entrepans de salsitxes de Frankfurt, caracteritzats perquè són tendres, esponjosos, consistents i que aguanten uns quants dies a casa mantenint perfectament la qualitat, destaquen diferents varietats com el pa Hamburguesa maxi amb sèsam, el pa Hamburguesa sense sèsam, Tastets mini i Entrepans de salsitxes de Frankfurt. Els proveïdors encarregats d'elaborar este assortiment per a les botigues situades a la Península i a Portugal són Cerealto a Antequera (Màlaga) i Siro a Paterna (València), els quals han reforçat la producció per a garantir-ne el subministrament.

Lineal de salsitxes d'un supermercat de MercadonaLineal de salsitxes d'un supermercat de Mercadona.

Lineal de pans d'un supermercat de MercadonaLineal de pans d'un supermercat de Mercadona.

Lineal d'hamburgueses d'un supermercat de Mercadona  Lineal d'hamburgueses d'un supermercat de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà