Bossa de ràfia de Mercadona amb productes d'higiene personal

Mercadona ha donat 50.000 quilos de productes bàsics a l'ONG Acompartir

25 de gener de 2018
  • La donació de Mercadona des d'inicis de 2017 ha consistit en productes bàsics de primera necessitat com dentifricis o gels, en benefici de més de 260 entitats socials de la xarxa Acompartir.
  • A més, en 2017 Mercadona ha donat més de 9.600 tones a Bancs d'Aliments, menjadors socials i altres entitats.

Des de gener de 2017 Mercadona ha donat 50.000 quilos de productes bàsics de primera necessitat com dentifricis, gels de dutxa, desodorants o productes d'higiene femenina, la qual cosa suposa més de 125.000 productes, a l'entitat sense ànim de lucre Acompartir, organització que distribueix productes bàsics de no alimentació a una xarxa de més de 260 entitats socials que atenen a 600.000 persones en exclusió social de tota Espanya.

Es tracta de productes en perfecte estat però que no són aptes per a la venda per presentar xicotets desperfectes, per canvis en el producte o l'envàs o ser restes de campanya, entre altres causes.

D'aquesta manera Mercadona, a més de donar suport a aquesta causa social, contribueix a reduir el desaprofitament i cuidar el Medi Ambient. En aquest sentit, Mercadona disposa de diverses estratègies per a evitar el desaprofitament en els seus processos. 

Mercadona va donar en 2017 més de 9.600 tones a Bancs d'Aliments, menjadors socials i altres entitats.