Mercadona dona aliments Àvila

Mercadona entrega al Banc d'Aliments d'Àvila més de 3.000 quilos de productes de primera necessitat

28 de setembre de 2018
  • Mercadona renova així el seu conveni de col·laboració anual amb l'entitat i reforça el seu compromís amb l'entorn social avilés.
  • Mercadona va donar 746 tones d'aliments l’any 2017 a diverses entitats benèfiques i menjadors socials de Castella i Lleó.

Mercadona ha donat al Banc d'Aliments d'Àvila més de 3 tones de productes de primera necessitat (llet, farina i brioixeria). Es renova així el conveni de col·laboració entre les dos entitats mitjançant el qual Mercadona, en els últims sis anys, ha donat al Banc d'Aliments d'Àvila més 15.000 quilos de productes. El conveni inclou, a més, altres ajudes, com ara la donació diària de productes de primera necessitat i la participació en les diferents campanyes de recollida d'aliments que organitza l'entitat.

En l'entrega han estat presents Fernando Gutiérrez, president del Banc d'Aliments d'Àvila, i Laura del Palacio, directora de Relacions Externes de Mercadona a Àvila, qui ha subratllat que "esta acció s'integra en el compromís que Mercadona ha adquirit amb la societat durant tots estos anys a través de les diferents accions de responsabilitat social que desenvolupem". Fernando Gutiérrez, per la seua banda, ha agraït "a Mercadona la seua resposta solidària a més de la participació en les diverses campanyes que el banc organitza, compromesa socialment amb els col·lectius més vulnerables d'Àvila i província".

Acció social de Mercadona a Castella i Lleó

En el cas concret de Castella i Lleó, l’any 2017 Mercadona va donar 746 tones d'aliments a diverses entitats benèfiques i a menjadors socials de la comunitat. Amb esta col·laboració, la cadena de supermercats consolida el seu programa d'ajuda amb diverses entitats socials, i reforça així el seu compromís amb l'entorn social en el qual desenvolupa la seua activitat.

Responsabilitat Social de Mercadona

Mercadona ha continuat desenvolupant el seu pla d'acció social per mitjà del suport a diverses entitats socials i contribuïx així a desenvolupar la seua important tasca d'ajuda. En total, i a través de diverses iniciatives en les quals ha participat, l’any 2017 va donar 9.600 tones d'aliments, la qual cosa suposa 3.100 tones més que l'any anterior.

A més, Mercadona col·labora amb més de 140 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya per a la donació diària d'aliments, i també col·labora en campanyes de recollida d'aliments. Igualment, treballa amb més de 27 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals elaborats per més de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual.