Bossa de ràfia omplint-se en una caixa d'un supermercat Mercadona

Mercadona entrega 4.000 quilos d'aliments al Banc d'Aliments de Huelva

18 de octubre de 2017
  • La companyia col·labora amb cinc menjadors socials de la província, amb lliuraments diaris de productes de primera necessitat.

La companyia de supermercats Mercadona, en el marc del conveni de col·laboració subscrit amb el Banc d'Aliments de Huelva, ha fet entrega de 4.000 quilos de productes de primera necessitat per a distribuir-los entre les persones més necessitades, a través de les diferents entitats benèfiques que col·laboren amb el Banc d'Aliments.

En virtut del citat acord, Mercadona ha tornat a participar, a més, en l'organització de les operacions quilo que ha realitzat el Banc d'Aliments als seus supermercats al llarg de l’any 2017, en les quals van participar un total de 20 tendes.

Des del Banc d'Aliments de Huelva, el seu president, Juan Manuel Diaz, va afirmar "estar molt agraït amb aquelles empreses que com Mercadona contribueixen al projecte de la nostra entitat".

D'altra banda, cal destacar que la companyia segueix desenvolupant el seu pla d'acció social per mitjà del suport a diverses institucions i entitats socials a Huelva, província en la qual ja col·labora amb el Menjador Social Virgen de la Cinta, a Huelva capital, i amb altres tres menjadors a Lepe, Cartaya i Ayamonte, als quals va sumar recentment el Menjador Social Manos Solidarias, a Isla Cristina. La companyia de supermercats també col·laborarà amb el Banc d'Aliments de Huelva en la Gran Recollida d'Aliments que se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre del present any. Durant l'any 2016 Mercadona va lliurar més de 147.000 quilos d'aliments a diferents entitats socials a la província de Huelva.