Moment del lliurament al Menjador Social Nuestra Señora del Carmen de Las Palmas de Gran Canaria.

Mercadona col·labora amb el Menjador Social Nuestra Señora del Carmen de Las Palmas de Gran Canaria

16 de octubre de 2017
  • La companyia realitzarà una donació diària d'aliments de primera necessitat.

La cadena de supermercats Mercadona i el Menjador Social de Nuestra Señora del Carmen han iniciat una col·laboració que consistirà a realitzar una donació diària d'aliments de primera necessitat per a distribuir-los a les persones més necessitades, a través de la gran labor social que realitza l'ONG amb el seu menjador.

La donació es realitza a primera hora del matí, gràcies als recursos logístics i humans que també aporta Mercadona. Els productes es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària per a la seua preparació i/o consum.

El passat dimecres 11 d'octubre es va realitzar el primer lliurament de productes peribles amb la presència de la responsable del Menjador Social, Sor Mª del Carmen Navarro, que ha agraït a Mercadona la seua col·laboració: “Amb Mercadona ha arribat abans el Nadal al nostre Menjador Social”.

En aquest sentit, Mercadona vol destacar la gran labor solidària que ve desenvolupant el Menjador Social Nuestra Señora del Carmen on diàriament s'ofereixen menjars als més necessitats. La companyia, a través del seu Director Provincial de Relacions Externes, Arcadio Peñate, ha indicat: "Volem agrair-li a Sor Mª del Carmen Navarro i a tot el seu equip la seua total disposició i destacar la gran qualitat de les instal·lacions amb les quals compta el menjador, on hem pogut comprovar l'inestimable servei que presta cada dia a aquelles persones que es troben en una difícil situació. Amb aquesta col·laboració esperem poder contribuir a poder fer-la una mica més suportable. Des de Mercadona agraïm molt enèrgicament l'esforç conjunt dels nostres clients, treballadors i voluntaris, ja que entre tots hem fet possible que les accions solidàries es convertisquen en una ajuda real i efectiva per a aquells conciutadans que travessen una situació de necessitat”.

Durant 2016, Mercadona va donar a Canàries més de 311 tones de productes de primera necessitat a Bancs d'Aliments i Menjadors Socials, més concretament, a la província de Las Palmas, amb el Banc d'Aliments de Las Palmas, Cáritas Gran Canària, El Refugio Majorero a Fuerteventura i la Fundació Canària Flora Acoge a Lanzarote.

Fins a Setembre de 2017, des de Mercadona s'han donat més de 6.900 tones de productes de primera necessitat a 138 entitats benèfiques de tota Espanya, la qual cosa equival a 116.595 carros de compra.

Imatge de capçalera: Aarón, treballador de Mercadona, al costat de Mª del Carmen Navarro, responsable del Menjador Social Nuestra Señora del Carmen (Las Palmas de Gran Canaria).