Luis Consuegra (director provincial Relacions Externes de Mercadona) i Juan Vicente Peral (director del Banc d'Aliments Alacant)

Mercadona entrega 10.800 litres de llet al Banc d'Aliments de Alacant

19 de novembre de 2019
  • A la província d'Alacant la companyia també col·laborarà en la Gran Recollida que organitza la FESBAL els pròxims 22 i 23 de novembre.

Mercadona ha dut a terme una nova entrega de 10.800 litres de llet al Banc d'Aliments d'Alacant. Esta entrega està emmarcada dins de l'acord de col·laboració que la cadena de supermercats manté amb el Banc d'Aliments de la província. Amb esta nova entrega, Mercadona ha donat al Banc d'Aliments d'Alacant més de 118.000 quilos de productes de primera necessitat durant els set anys de vigència de l'acord que manté amb esta entitat.

A més, Mercadona col·laborarà com en anys anteriors, en la Gran Recollida que organitza el pròxim 22 i 23 de novembre la FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d'Aliments) i en la qual participen els diversos bancs d'aliments en tota Espanya. A la província d'Alacant Mercadona posarà a la disposició del Banc d'Aliments, molts dels seus supermercats com a punts de recollida d'aliments de primera necessitat, perquè tots els clients interessats puguen donar aliments amb l'"operació quilo". En l'edició del passat 2018 es van recollir a les seues botigues més de 136.000 quilos de productes bàsics donats pels clients.

El director del Banc d'Aliments d'Alacant Juan Vicente Peral ha comentat que "estem molt agraïts a Mercadona per continuar any rere any reforçant el seu compromís i col·laboració amb nosaltres ajudant les famílies de la província que més ho necessiten, i també per la seua disposició a participar en la recollida d'aliments anual que fem".

Un model de Responsabilitat Social a la Província d'Alacant  

En la seua aposta pel creixement compartit, Mercadona ha reforçat al llarg de l'any passat la seua responsabilitat social a la província per a contribuir al desenvolupament i progrés sostenible de la societat de la qual forma part per mitjà de diferents iniciatives. Amb més de 46.400 kg d'aliments donats a la Fundació Banc d'Aliments d'Alacant. A més, ha col·laborat en diferents "Operacions Quilo" amb Creu Roja, Càritas i altres entitats benèfiques.

Des de juny de 2016 Mercadona també col·labora amb el Menjador Social de l'Associació Social La Prosperidad de San Gabriel, a Alacant, i des de febrer d'enguany amb el Menjador Social La Sal de la Tierra, del barri del Pla a Alacant, i dona diàriament productes que retira de la venda però que estan en perfecte estat per al consum. Amb això es pretén ajudar els dos menjadors socials que preparen i servixen menjar diàriament per a més de 150 persones.

A més, Mercadona col·labora amb més de 170 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya. L'any 2018 la companyia va donar 8.300 tones d'aliments, l'equivalent a 140.000 carros de la compra.

Imagen de cabecera: Luis Consuegra (director provincial Relacions Externes de Mercadona) i Juan Vicente Peral (director del Banc d'Aliments Alacant).