Responsables de Mercadona i Creu Roja Menorca durant la primera donació en Poici Ciutadella

Mercadona donarà diàriament aliments a Creu Roja a Maó i Ciutadella

05 de novembre de 2021
  • La companyia inicia una col·laboració amb Creu Roja mitjançant l'entrega diària de productes de primera necessitat, com ara fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha iniciat hui una col·laboració amb Creu Roja a través de l'entrega diària a Maó i Ciutadella de productes de primera necessitat, com ara fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Les donacions es fan a primera hora del matí, de dilluns a divendres. Els productes, que són aptes per al consum però no per a la venda, s'entreguen en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè arriben als més de 700 usuaris que atén Creu Roja en els dos municipis. Amb esta incorporació ja en són dotze els menjadors socials amb els quals la companyia col·labora a Balears.

El vicepresident autonòmic de Creu Roja, Tomeu Pons, va agrair a Mercadona la seua col·laboració per a ''pal·liar les necessitats alimentàries bàsiques de moltes famílies usuàries de Creu Roja a Menorca amb la donació d'aliments frescos, perquè part de les intervencions que fem no serien possibles si no comptàrem amb el suport d'empreses i organitzacions''.

Per la seua banda, la directora de Relacions Externes i Cadena Agroalimentària de Mercadona a les Illes Balears, Ester Coll, va declarar: ''Ens sentim molt satisfets de poder aportar un xicotet granet d'arena a la gran labor que fa Creu Roja. Agraïm enormement a l'entitat el seu treball i dedicació altruista, claus per a la societat menorquina".

Una política d'acció social sostenible integrada en l'estratègia d'RSE de Mercadona

Mercadona manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en les quals té presència i activitat. En el cas de les Illes Balears, en 2020 la companyia de supermercats va donar a menjadors socials i entitats benèfiques més de 215 tones d'aliments, la qual cosa equival a prop de 3.585 carros de la compra.

Per illes, Mercadona col·labora a Menorca amb els bancs d'aliments municipals de Maó i Ciutadella, i des de hui amb Creu Roja dels dos municipis; a Eivissa amb Càrites Diocesana d'Eivissa i Formentera i els menjadors socials de Vila, Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany, que gestiona la mateixa entitat, i a Mallorca, a més de col·laborar amb el Banc d'Aliments de Mallorca, repartix diàriament aliments a Sor Isabel Bonnín, Estrellas & Duendes, Refugi del Pare Gaspar Aguiló, Tardor, Las Hermanitas de los Pobres, Can Gazà i Ebenezer Maranata.

Primera entrega d'aliments de Mercadona a Creu Roja a Maó Durant la primera donació des de Mercadona Poima Maó.

Entrega d'aliments de Mercadona a Creu Roja CiutadellaResponsables de Mercadona i Creu Roja Menorca durant la primera donació des de Poici Ciutadella.