Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Las Palmas

Mercadona dona 30 tones de productes de primera necessitat als bancs d'aliments de Canàries

09 de novembre de 2022
  • Aferma la seua col·laboració amb els bancs d'aliments de Tenerife i Las Palmas amb l'entrega de productes com ara oli, arròs, tonyina, tomaca fregida o galletes, després de renovar el seu conveni anual de col·laboració.
  • La companyia de supermercats ha donat des de principi d'any 1.300 tones d'aliments a diferents entitats benèfiques de Canàries.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha entregat 30 tones de productes de primera necessitat als bancs d'aliments de Tenerife i Las Palmas com ara oli, arròs, tonyina, tomaca fregida o galletes, fruit del ferm compromís de la cadena d'estar al costat dels col·lectius més desfavorits.

La donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració anual que s'ha renovat esta setmana de manera simultània en les dos províncies amb la finalitat que els aliments, que s'entreguen segons les necessitats concretes que detecten els dos bancs d'aliments, es distribuïsquen entre les entitats benèfiques a les quals van destinats i arriben al consumidor final en perfecte estat.

Després de l'entrega, el president del Banc d'Aliments de Tenerife, Hernando Cerón, va declarar: "Estem molt agraïts a Mercadona per la seua ajuda constant, dins i fora del conveni, que ens permet continuar amb la nostra labor d'atendre els més de 20.000 beneficiaris". Per la seua part, el president del Banc d'Aliments de Las Palmas, Pedro Llorca, va valorar "la gran implicació de Mercadona al llarg dels anys".

Els responsables de Relacions Externes de Mercadona de Las Palmas i Santa Cruz de Tenerife, Arcadio Peñate i David González, van enaltir "l'encomiable labor que duen a terme els bancs d'aliments per a atendre les persones més necessitades" i van declarar que esperen que la contribució de la companyia "ajude a pal·liar, tant com siga possible, la demanda dels col·lectius més desfavorits".

Una política d'acció sostenible integrada en l'estratègia d'RSE de Mercadona

Un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és tornar part del que rep d'esta. Amb este objectiu, es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació que reforcen la seua aposta pel creixement compartit.

Com a part d'esta política, Mercadona manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat. Així, la companyia ha donat a Canàries des de principi d'any 1.300 tones d'aliments a diferents entitats benèfiques de Canàries, l'equivalent a uns 21.500 carros de la compra.

 Entrega de Mercadona al Banc d'Aliments de Tenerife Entrega de Mercadona al Banc d'Aliments de Tenerife.

Imagen de cabecera: Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Las Palmas.