Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2021

Mercadona dona més de 20.600 tones d'aliments en 2021, un 21% més que en 2020

27 de gener de 2022
  • L'any 2021 la companyia va donar 20.600 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya i Portugal.

Mercadona, seguint el compromís de retornar a la societat part del que rep d'esta, va donar l'any 2021 més de 20.500 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya i les zones de Portugal on la companyia està present. En concret, l'any passat Mercadona va aconseguir donar un 21 % més respecte a l'exercici de 2020.

Vídeo en espanyol

Des de fa anys Mercadona du a terme diferents iniciatives socials entre les quals es troben les donacions. La companyia no solament fa entregues diàries des de les seues botigues o blocs logístics, sinó que posa a la disposició de les entitats la seua xarxa logística per a fer arribar tots els productes.

Les donacions de Mercadona l'any 2021 són l'equivalent a més de 343.000 carros de la compra, amb els quals la companyia dona suport a més de 380 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats dels dos països. 

Així mateix, la companyia té implantades diverses estratègies per a evitar i previndre el desaprofitament d'aliments i col·labora amb altres iniciatives com la "Gran Recollida" o les "Operacions Quilo", en les quals Mercadona ajuda amb els seus recursos humans i logístics.

Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2021Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2021

Entitats socials amb les quals col·labora Mercadona

A Espanya, Mercadona col·labora amb la Federació Espanyola de Banc d'Aliments (FESBAL) i el Banc de Productes Acompartir. A més, dins de cada comunitat autònoma o ciutat autònoma, la companyia col·labora amb estes altres entitats socials de manera habitual:

Document en espanyol

 

Listado entidades donaciones Mercadona en 2021

Descarregar

 

 

Imatge de capçalera: Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2021.