Bandera Ucraïna i logo Mercadona

Mercadona dona 1,5 milions d'euros per a ajudar els refugiats per la guerra d'Ucraïna

20 de maig de 2022
  • Esta ajuda es materialitzarà de juny a desembre en Targetes Societat de 50 € cada una, amb l'objectiu d'ajudar a cobrir els gastos bàsics dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal.
  • Així mateix, la companyia realitzarà donacions de productes de primera necessitat als centres de recepció, atenció i derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos.
  • Com a mostra de suport i solidaritat amb el poble ucraïnés.

Mercadona, com a mostra de suport i solidaritat amb el poble ucraïnés, dona 1,5 milions d'euros per a ajudar els refugiats per la guerra d'Ucraïna. Esta ajuda es materialitzarà de juny a desembre en Targetes Societat de 50 € cada una, amb l'objectiu d'ajudar a cobrir els gastos bàsics dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal en qualsevol de les nostres botigues. Amb esta col·laboració es preveu poder ajudar prop de 5.000 persones refugiades.

La companyia entregarà estes targetes a través de les entitats autoritzades dins dels plans oficials d'acolliment de persones desplaçades d'Ucraïna a Espanya i Portugal.  

Així mateix, esta ajuda es complementarà amb donacions de productes de primera necessitat als centres de recepció, atenció i derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos situats en diferents punts d'Espanya, segons les necessitats que es traslladen a la companyia des d'estos espais.