Mapa de donacions de Mercadona fetes en la primera mitat de 2021

Mercadona dona 10.000 tones d'aliments en la primera mitat de 2021, un 30 % més que en el mateix període de 2020

22 de juliol de 2021
  • En el primer semestre de 2021 Mercadona ha donat l'equivalent a més de 160.000 carros de la compra.
  • La companyia col·labora amb menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya i Portugal.

Un dels compromisos de Mercadona és retornar a la societat part del que rep d'esta, per això, des de fa anys la companyia té en marxa diferents iniciatives socials. Una d'estes és la donació d'aliments, amb la qual en el primer semestre de 2021 ha donat 10.000 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya i les zones de Portugal on Mercadona està present, un 30 % més que en el mateix període de 2020.

Esta quantitat és l'equivalent a més de 160.000 carros de la compra, amb els quals la companyia dona suport a més de 290 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats dels dos països. 

Vídeo en espanyol

A més, Mercadona té implantades diverses estratègies per a evitar i previndre el desaprofitament d'aliments i col·labora amb altres iniciatives com la "Gran Recollida" o les "Operacions Quilo", en les quals la companyia dona suport amb els seus recursos humans i logístics.

Mapa de donacions de Mercadona fetes en la primera mitat de 2021Mapa de donacions de Mercadona fetes en la primera mitat de 2021.

Entitats socials amb les quals col·labora Mercadona

A escala nacional, Mercadona col·labora amb la Federació Espanyola de Banc d'Aliments (FESBAL) i el Banc de Productes Acompartir. I en el pla de les comunitats autònomes i ciutats autònomes, la companyia col·labora amb diverses entitats socials de manera habitual:

Document en espanyol

 

Listado entidades sociales con las que colabora Mercadona durante el primer semestre de 2021

Descarregar

 

Imatge de capçalera: Mapa de donacions de Mercadona fetes en la primera mitat de 2021.