Imatge campanya Gran Recollida d'Aliments 2020

Mercadona col·labora amb la Gran Recollida d'Aliments

16 de novembre de 2020
  • Mercadona se suma a la Gran Recollida d'Aliments organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments durant la setmana del 16 al 22 de novembre.
  • Enguany la donació serà monetària i els clients podran participar donant la quantitat que desitgen en el moment de la compra.
  • Consulta quines botigues de Mercadona participen en esta iniciativa social.

Mercadona s'unix a la Gran Recollida d'Aliments 2020 organitzada per la Federació de Bancs d'Aliments i posant a la disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons i així ajudar les persones que més ho necessiten en estos moments. La iniciativa té lloc durant tota esta setmana, del 16 al 22 de novembre

Com a novetat, per a la Gran Recollida només s'accepten donacions monetàries, que els clients poden donar en el moment de la compra en el lineal de caixes. La xifra donada ha de ser sempre múltiple d'1 €.

Des de fa anys, Mercadona col·labora amb esta iniciativa i el compromís com a companyia és animar els clients a participar en esta recollida solidària. Tota la informació sobre la Gran Recollida d'Aliments es troba en la web de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL).

Vídeo en espanyol

Botigues participants de Mercadona en la Gran Recollida d'aliments

Document en espanyol:

Llista botigues participants de Mercadona en la Gran Recollida 2020

Descarregar

 

Donació d'aliments de Mercadona 2020

Mercadona està molt conscienciada amb la situació actual i per això, al llarg de l'any, ha reforçat les seues donacions a bancs d'aliments i entitats socials. En la primera meitat de 2020 la companyia va duplicar les donacions respecte al mateix període de 2019 amb més de 10.000 tones d'aliments donats, l'equivalent a més de 140.000 carros de la compra.

Este compromís solidari és part del model de Mercadona, que té l'objectiu de retornar a la societat part del que rep d'esta. Així mateix, Mercadona té implantades diverses estratègies per a evitar i previndre el desaprofitament d'aliment dins de tots els seus processos.

Logo EActiVat