Bloc logístic de Mercadona a Vitòria-Gasteiz

Mercadona culmina la construcció del seu bloc logístic a Euskadi després d'invertir més de 187 milions d'euros i crear 480 llocs de treball

24 de setembre de 2020
  • En 2020 s'han creat 120 llocs de treball i s'han invertit 17 milions d'euros per a culminar la construcció.
  • Situat a Vitòria-Gasteiz, el bloc logístic assortix els supermercats d'Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos.

Mercadona ha culminat la construcció del seu bloc logístic a Euskadi, projecte en el qual ha invertit més de 187 milions d'euros i ha creat 480 llocs de treball estables i de qualitat. El bloc logístic està situat al polígon de Jundiz, a Vitòria-Gasteiz, i assortix els supermercats d'Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos. Concretament en 2020, s'han creat 120 llocs de treball i s'han invertit 17 milions d'euros per a acabar la construcció.

Fran Maeztu, director de Recursos Humans de Mercadona a Euskadi, ha explicat que ''el nostre principal objectiu en Logística és evitar sobreesforços a les treballadores i els treballadors perquè desenvolupen la seua activitat amb total salut i seguretat. A més, després de la creació de 120 treballs enguany, al nostre bloc logístic de Vitòria-Gasteiz disposem d'una plantilla de 480 persones implicades en el projecte a les quals oferim contractes estables i indefinits, amb formació a càrrec de l'empresa i possibilitat de promoció interna''.

Per la seua part, Melika Dezfoli, coordinadora del bloc logístic de Mercadona, ha detallat que en 2020 ''s'han posat en marxa les noves naus de productes refrigerats i de productes secs. Esta última està totalment automatitzada i elimina els sobreesforços en tot el procés, des de la recepció de la mercaderia fins a la formació dels palets que seran expedits a les botigues; a més, garantix la manipulació correcta dels productes, per tal d’assegurar-ne la qualitat''.

''Este bloc és una mostra de la implicació de Mercadona per a contribuir al creixement social i econòmic d'Euskadi'', ha assenyalat Gorka Díaz, director de Relacions Externes de Mercadona a Euskadi.

Mercadona a Euskadi

Mercadona té 21 botigues a Euskadi i una plantilla de 2.045 persones amb treball estable i de qualitat. La seua aposta pel producte local l'ha portat a fer compres per valor de 546 milions d'euros en 2019, un 23,5 % més que l'any anterior.

Dins de la seua responsabilitat social empresarial ha donat 1.326 tones de productes de primera necessitat gràcies a la seua col·laboració amb els bancs d'aliments d'Àlaba, Biscaia i Guipúscoa i amb el menjador social Nuestra Señora de los Desamparados de Vitòria-Gasteiz. Este compromís solidari també s'ha reforçat des de principi d'any a conseqüència de la situació derivada de la crisi sanitària, a la qual la companyia ha respost amb un increment de les donacions que ha suposat l'entrega de més de 747 tones de productes de primera necessitat durant el primer semestre de l'any.

Bloc logístic de Mercadona a Vitòria-GasteizBloc logístic de Mercadona a Vitòria-Gasteiz.

Logo EActiVat