Exterior primera botiga a Viseu

Mercadona continua la seua expansió i obri 10 noves botigues a Portugal en 2023

11 de abril de 2023
  • Mercadona continua amb el seu pla d'expansió i obrirà 10 noves botigues, de manera que finalitzarà l'any amb 49 supermercats a Portugal.
  • Estes obertures seran en els districtes de Porto (3), Braga (1), Lisboa (4), Setúbal (1) i, per primera vegada, en el districte de Coïmbra (1).
  • Les noves botigues continuen revelant la forta aposta que du a terme l'empresa a Portugal, on preveu invertir 280 milions d'euros en 2023 i crear prop de 650 nous llocs de treball.

Mercadona, empresa de supermercats, continua amb el seu pla d'expansió a Portugal, on obrirà, en 2023, 10 supermercats més, el primer dels quals obrirà al mes de maig a Marco de Canaveses.

A punt de complir quatre anys des de la primera obertura a Portugal, el mes de juliol de 2019, i tenint en vista la continuació del seu projecte d'expansió, Mercadona duplicarà la inversió al país lusità fins als 280 milions d'euros en 2023, que es destinen a la construcció del futur Bloc Logístic Almeirim i a l'obertura de noves botigues.

Les noves botigues continuen demostrant el fort compromís de la cadena a Portugal i crearan prop de 650 nous llocs de treball al llarg de l'any, estables i de qualitat, amb contractes fixos des del primer dia.

Mercadona a Portugal

L'empresa va obrir el primer supermercat el 2 de juliol de 2019 a Canidelo, Vila Nova de Gaia i, actualment, té 39 botigues en els districtes de Porto, Braga, Aveiro, Viana do Castelo, Setúbal, Santarém, Viseu, Leiria i Lisboa.

Amb l'obertura de 10 botigues en 2022, la companyia va arribar a un volum de vendes de 737 milions d'euros i va contribuir amb 93 milions d'euros en impostos a través de l'empresa portuguesa Irmãdona Supermercados, amb seu a Vila Nova de Gaia. A més, va tancar l'any amb un equip de 3.500 empleats i una inversió de 140 milions d'euros.

Amb l'objectiu de compartir amb la societat part del que rep d'esta, Mercadona va incrementar, en 2022, les donacions a entitats socials, que van arribar a més de 70 institucions, amb un total de 1.900 tones de béns de primera necessitat, que es van entregar en els districtes on està present.

Infografia en espanyol

Mapa botigues i noves obertures de Mercadona a Portugal en 2023Mapa botigues i noves obertures de Mercadona a Portugal en 2023.

Imagen de cabecera: Exterior façana supermercat situat a Viseu.