Vehicles de repartiment del servici online de Mercadona, microhíbrids i amb etiqueta ambiental ECO

Mercadona estén la nova compra online per la província de Cadis

30 de març de 2023
  • La companyia llança el nou servici de compra online a El Puerto de Santa María, Rota, Chipiona i Sanlúcar de Barrameda.
  • Els clients online podran fer la compra de manera més intuïtiva en la nova web i app, que permeten localitzar els productes segons categories o usant un buscador.

Mercadona ha llançat el nou servici de compra online a El Puerto de Santa María, Rota, Chipiona i Sanlúcar de Barrameda. D'esta manera, tots els "Caps" online (clients) d'estos municipis poden fer ja la compra de manera intuïtiva a través de la nova web i app, que permeten localitzar els productes segons categories o usant un buscador. El client disposarà de fotos de cada producte, amb tota la informació rellevant relativa al producte.

Este nou model manté la mateixa tarifa que el servici anterior (7,21 € / comanda) i amplia l'horari d'entrega de 7:00 a 22:00 hores de dilluns a dissabte, en trams de 2 hores a partir de l'endemà d'haver fet la comanda. A més, el client pot modificar la compra fins a la nit del dia anterior a l'entrega. Els productes frescos es reben i preparen el mateix dia que s'entreguen al client online, per la qual cosa es garantix la màxima qualitat i frescor.

Estos municipis se sumen a Jerez de la Frontera, on els clients ja disposen d'este nou servici, i els plans de la companyia són continuar estenent-lo a més zones de la província de Cadis en les pròximes setmanes.

Sostenibilitat i eficiència

Per al repartiment de les comandes, Mercadona disposa de vehicles amb etiqueta ambiental ECO, tots microhíbrids, que poden transportar fins a 15 comandes. Estos vehicles han sigut dissenyats exclusivament amb 3 zones de temperatura adaptades a cada tipus de producte: temperatura ambient, refrigerat i congelat. A més, incorporen un sistema de descàrrega mecanitzat que minimitza la manipulació de la càrrega, amb la reducció consegüent de sobreesforços per als treballadors i la disminució del temps de descàrrega.

Mercadona a la província de Cadis

Mercadona té 51 supermercats a Cadis (capital i província), dels quals 34 ja responen al Nou Model de Botiga Eficient i una plantilla total que supera les 2.500 persones amb treball estable i de qualitat.

Vehicles de repartiment eixint des del Rusc SevillaVehicles de repartiment, microhíbrids i amb etiqueta ambiental ECO.