Mercadona compromesa amb el Dia del Celíac 2016.

Mercadona compromesa amb el Dia del Celíac

27 de maig de 2016
  • La companyia felicita i comparteix les iniciatives organitzades amb motiu del Dia del Celíac.
  • Mercadona reforça el seu assortiment Sense Gluten i ofereix més de 1.000 productes Sense Gluten. Hui, el 16% de l'assortiment d'alimentació és apte per a celíacs.

El compromís de Mercadona amb el col·lectiu celíac continua creixent. En 2015, la companyia va aconseguir tancar l'any amb més de 1.000 productes Sense Gluten, 100 més que l’any  2014. La cadena de supermercats, que col·labora des de fa més de 15 anys amb aquest col·lectiu, vol a més que aquesta xifra seguisca augmentant alhora que  participa en les seues iniciatives.

Hui se celebra el 'Dia Nacional del Celíac', és per això que Mercadona felicita a totes les associacions de celíacs per la labor exercida durant tants anys, i l'esforç dels quals i treball ha fet que hui les persones celíaques tinguen una qualitat de vida molt millor.

Activitats programades

FACE (Federació d'associacions de celíacs d'Espanya) i les 17 associacions que la formen, han programat per a hui diverses iniciatives. En l’àmbit institucional, han sol·licitat als ajuntaments de diferents províncies que hui onegen a les seues balconades banderes amb el logo del Dia Nacional del Celíac. I a escala particular, demanen que es difonguen globus blaus a les xarxes socials amb el hashtag #movimientoceliaco.

Día Nacional del Celiaco 2016

A més, el President de FACE, Jon Zabala Bezares, reivindica la màxima seguretat alimentària als productes Sense Gluten.

Día Mundial del celíaco 2016.

 

Màxima qualitat i seguretat alimentària

Mercadona, comparteix aquestes necessitats i des de l'inici ha estat compromesa a oferir sempre la màxima Seguretat Alimentària i qualitat. Per això els proveïdors fabricadors de productes sense gluten realitzen constants controls del producte, i de les matèries primeres, alhora que són certificats, per empreses externes acreditades, en les normes de Seguretat Alimentària més estrictes, com la IFS v-6, BRC, Global Gap; entre altres.