Espàrrec amb IGP Navarra en Mercadona

Mercadona compra 13.600 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra

23 de juny de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, l'espàrrec amb IGP Navarra s'ha venut a les seues botigues de Navarra, Euskadi i La Rioja durant els mesos d'abril i maig.
  • En els últims cinc anys Mercadona ha adquirit 54.000 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra.

L'aposta de Mercadona pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, ha fet que la cadena de supermercats haja comprat 13.600 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra, durant esta campanya, que va començar a l'abril i que ha acabat al final del mes de maig.

L'espàrrec amb IGP Navarra s'ha venut en els seus supermercats de Navarra, Euskadi i La Rioja durant els mesos d'abril i maig, dates de duració de la campanya. Així mateix, en els últims cinc anys Mercadona ha adquirit 54.000 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra en una clara aposta pel producte local.

Compromesos amb els productes locals

En 2019 les compres de Mercadona a Navarra van arribar als 480 milions d'euros, un 2 % més que l'any anterior. Gràcies als acords comercials amb el sector primari, la companyia col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders en tota Espanya. A més, dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ''Fruites i Verdures de temporada''.

Mercadona a Navarra

Mercadona té 11 botigues situades a Navarra: 3 a Pamplona (a l'avinguda Guipuzkoa, l'avinguda San Jorge i l'avinguda Sancho el Fuerte) i 1 a Ansoáin, Aranguren, Barañáin, Burlada, Valle de Egüés, Estella-Lizarra, Tafalla i Tudela. Totes les botigues sumen una plantilla de 630 persones, amb llocs de treball estables i de qualitat, i la inversió realitzada a Navarra durant 2019 ha sigut de 14,4 milions d'euros.  

Tots els supermercats de Navarra estan adaptats al Nou Model de Botiga Eficient, que suposa un estalvi energètic de fins al 40 % respecte a una botiga tradicional, i incorporen múltiples millores per a treballadors i clients. A més, la nova secció ''A Punt per a Menjar'', de plats preparats per a emportar, està disponible en 5 supermercats.

Dins de la seua responsabilitat social empresarial, ha donat 281,4 tones de productes de primera necessitat gràcies a la col·laboració amb la Fundació Banc d'Aliments de Navarra, la Fundació Ilundáin Haritz Berri, les Hermanitas de los Pobres de Pamplona, el menjador solidari Paris 365, l'Escola Taller d'Estella-Lizarra, el menjador solidari Villa Javier de Tudela i la Llar San Francisco Javier de Tafalla.

Espàrrecs de Mercadona al campEspàrrecs de Mercadona en el camp.

Logo EActiVat