Especialista de Mercadona fent una sessió de coinnovació amb una

Mercadona complementa les sessions presencials de coinnovació amb els seus clients amb videotelefonades

12 de maig de 2020
  • La companyia adapta el seu Model de Coinnovació, caracteritzat per escoltar constantment el client per a desenvolupar i millorar els productes.
  • En 2019 la companyia va realitzar 12.500 sessions i va desenvolupar 325 nous productes a través de la coinnovació amb el client.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, complementa les sessions presencials de coinnovació amb el client, que perseguixen desenvolupar i millorar l'assortiment, amb videotelefonades. Des que va començar l'estat d'alarma, els treballadors dels departaments de Prescripció de la companyia realitzen sessions de coinnovació amb este nou sistema, al mateix temps que contrasten la qualitat de nous productes i millores, adaptant els mitjans per a poder continuar mantenint el ritme i fer tant reunions com formacions. D'esta manera, la companyia garantix la continuïtat del seu Model de Coinnovació, caracteritzat per escoltar constantment "El Cap" (client) i desenvolupar, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler, productes des de l'experiència del consumidor.

Gràcies a este Model de Coinnovació i als més de 160 especialistes, treballadors de Mercadona responsables de captar les necessitats dels "Caps", ja siga a peu de botiga, en algun dels 19 centres de coinnovació que la companyia té a Espanya i a Portugal, o a casa dels mateixos clients per a definir l'assortiment que necessiten, la companyia va fer en 2019 més de 12.500 sessions i va desenvolupar 325 nous productes per mitjà de la coinnovació. La situació actual que s'està vivint ha suposat l'adaptació d'estos processos per a garantir que el desenvolupament i la millora de l'assortiment de Mercadona continue.

Model de Coinnovació: l'Estratègia Davantal

Des de 2011 la companyia desenvolupa l'Estratègia Davantal, basada en el fet de compartir amb els clients experiències i costums de consum, neteja de la llar, higiene personal i cura de mascotes; per a traslladar-les després als Proveïdors Totaler i impulsar, d'esta manera, una col·laboració directa en el procés d'elaboració dels millors productes desenvolupats i fabricats des de l'experiència del client.

Este projecte pioner és un valor diferencial de la companyia que, any rere any, multiplica la creativitat i reforça la innovació. En 2019 la companyia va invertir 0,5 milions d'euros.

Vídeo en espanyol

Especialista de Mercadona contrastant la qualitat en el seu domiciliEspecialista de Mercadona contrastant la qualitat en el seu domicili.

Especialista de Mercadona fent una sessió de coinnovació amb una Especialista de Mercadona fent una sessió de coinnovació amb una "cap" (clienta) per videotelefonada.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà