Cartell col·laboració amb els bancs d'aliments andalusos

Mercadona col·labora amb els bancs d'aliments andalusos en la recollida virtual d'aliments de primavera

28 de maig de 2021
  • La cadena de supermercats participarà en esta recollida virtual d'aliments que arrancarà en totes les botigues d'Andalusia el dilluns que ve 31 de maig i finalitzarà el dissabte 5 de juny.
  • Els ''caps'' (clients) de la companyia podran col·laborar amb una donació monetària en caixa, que posteriorment els bancs d'aliments canviaran per targetes moneder per a repartir-les entre les persones que les necessiten.
  • Mercadona ha donat des de principi d'any a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials d'Andalusia més de 1.300 tones de productes de primera necessitat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, participarà en la Recollida Virtual d'Aliments de Primavera que organitzaran els bancs d'aliments d'Andalusia la setmana que ve en la qual els ''Caps'' (clients) de la cadena de supermercats podran col·laborar amb una donació monetària en la línia de caixa, seguint la mateixa metodologia que en la passada Gran Recollida celebrada al novembre de 2020.

La recollida virtual arrancarà dilluns que ve 31 de maig i finalitzarà el dissabte 5 de juny. Només s'acceptaran donacions monetàries que els clients podran fer en el moment de la compra en el lineal de caixes, que han de ser sempre múltiples d'1 €. Una vegada finalitzada la Recollida Virtual d'Aliments, Mercadona entregarà tot el que s'haja recaptat als bancs d'aliments en forma de targetes moneder, amb la finalitat que puguen fer-les arribar a les persones que les necessiten i que estes famílies puguen fer la compra.

Pedro Mariscal, president de la Federació de Bancs d'Aliments d'Andalusia, ha volgut valorar esta nova manera de donar en considerar que ''és una solució que contribuïx a dignificar l'acte de compra de l'usuari i facilita l'accés a una dieta més equilibrada, ja que permet una compra a la carta que comprén també els productes frescos''. Així mateix, ha volgut "agrair a Mercadona la col·laboració en esta recollida virtual d'aliments. Són uns moments molt difícils en els quals la nostra activitat es veu multiplicada per a poder garantir la cobertura alimentària als qui més ho necessiten".

Per la seua part, Laura Cruz, directora de Responsabilitat Social de Mercadona a Andalusia, ha assenyalat que ''la prestació d'ajuda social s'ha d'adaptar als nous temps. Hem d'aprofitar les possibilitats existents i ser més eficients''. Va destacar que l'acció social de la companyia preveu tant la col·laboració en operacions quilo com la donació d'aliments de primera necessitat. En este sentit, va avançar que des de principi d'any, Mercadona ha donat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials d'Andalusia més de 1.300 tones d'aliments, xifra que suposa aproximadament uns 22.100 carros de la compra.   

Cartell en espanyol:

Cartell informatiu que es col·locarà als supermercats per a informar els clients de la recollida virtual d'alimentsCartell informatiu que es col·locarà als supermercats per a informar els clients de la recollida virtual d'aliments.