Alguns productes de l'assortiment sense gluten de Mercadona

Mercadona s'unix al Dia del Celíac i amplia l'assortiment sense gluten amb les noves croquetes de pernil

27 de maig de 2021
  • La companyia reafirma el seu compromís amb els “Caps” intolerants o al·lèrgics a este tipus de proteïna, a més de promoure accions amb les associacions d'afectats.
  • La cadena de supermercats disposa d'un assortiment amb més de 1.300 productes aptes per a este col·lectiu que commemora la seua jornada cada 27 de maig.

La relació de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amb el col·lectiu celíac es va iniciar fa més de 20 anys com a resposta a les necessitats i peticions dels nostres clients celíacs i les seues famílies. Fruit d'esta necessitat i de l'entesa amb totes les associacions de celíacs d'Espanya, Mercadona no només s'ha compromés a oferir un ampli assortiment de productes sense gluten amb la màxima qualitat, sinó que també fomenta iniciatives formatives i divulgatives que ajuden a conéixer i comprendre millor la celiaquia.

En este context, continua reforçant el seu assortiment de més de 1.300 productes sense gluten amb novetats aptes per a celíacs com les noves croquetes cremoses Capritxos de Pernil Sense Gluten d'Hacendado. Este producte, introduït a proposta dels “Caps” i elaborat pel Proveïdor Totaler Frisa en la planta de Villafranca (Navarra), i altres que se sumaran en les pròximes setmanes, estan disponibles en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i a Portugal. Mercadona posa a disposició dels consumidors tota la informació necessària en els envasos, bé com la llista d'al·lergògens o el segell SENSE GLUTEN.

Mercadona s'unix al Dia Nacional del Celíac, que se celebra cada 27 de maig com a part del seu compromís amb les persones que patixen esta afecció. Actualment col·labora amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE) i les seues associacions autonòmiques, Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), i també amb la seua homòloga a Portugal, l'Associação Portuguesa de Celíacos (APC), amb la qual la companyia va firmar un acord de col·laboració el mes de maig de 2020, amb l'objectiu de promoure accions dirigides a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten.

Vídeo en espanyol

Noves croquetes Capritxos Sense Gluten de Pernil d'HacendadoNoves croquetes Capritxos Sense Gluten de Pernil d'Hacendado.

Alguns productes de l'assortiment sense gluten de MercadonaAlguns productes de l'assortiment sense gluten de Mercadona.