Ampliació d'equip per a la campanya d'estiu 2023 en Mercadona

Mercadona busca personal per a la campanya d'estiu

04 de maig de 2023
  • El salari inicial és de 1.507 euros al mes bruts i reben formació adaptada al seu lloc.
  • La companyia amplia la plantilla de maig a setembre per a respondre a l’arribada de turistes i mantindre l’excel·lència en el servici.

Mercadona busca personal per a la campanya d'estiu de 2023, que serà des del mes de maig fins al final de setembre. L'objectiu és reforçar la plantilla durant este període per a garantir l'excel·lència del servici a les botigues i els blocs logístics, època que coincidix amb l'arribada de turistes i amb les vacances de la resta del personal.

Les noves ofertes d'ocupació estan disponibles en el portal d'ocupació de Mercadona, en el qual es descriuen tant les condicions del lloc, com la retribució inicial de 1.507 euros al mes bruts o el fet que no es requerix experiència prèvia, ja que tots reben formació específica adaptada a cada posició. Així mateix, la companyia explica que les noves incorporacions passaran a formar part d'un equip caracteritzat per treballar en equip, amb vocació de servici al client i capacitat de millora constant. 

Condicions laborals de Mercadona

A més de la retribució i formació anteriorment esmentats, el model de gestió de Recursos Humans de Mercadona es distingix principalment per:

  • Jornada completa o parcial.
  • Treball estable i de qualitat. La plantilla de Mercadona té contractes fixos i salaris que superen la mitjana del sector.
  • Política retributiva d'increments salarials. La política retributiva de Mercadona es basa en increments salarials en cada pas de tram (any d'antiguitat) de cada treballadora o treballador. D'altra banda, la companyia compartix una part del benefici anual amb la plantilla que aconseguix els objectius específics anuals, marcats prèviament.
  • Igualtat i equitat. El model de gestió de recursos humans de Mercadona fomenta la igualtat i la diversitat a través de l’equitat en tots els àmbits i amb caràcter general, i rebutja qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe, orientació sexual, discapacitat, edat, nacionalitat o una altra índole. 
  • Oportunitat de promoció interna. Una de les principals palanques de creixement de la companyia és la inversió en les persones. Per això, Mercadona aposta pel talent intern per a promocionar a diferents llocs.

Informa't amb més detall sobre les condicions laborals en Mercadona. Totes les ofertes d'ocupació estan disponibles en el Portal d'Ocupació de Mercadona.

Treballador en una botiga de MercadonaTreballador en una botiga de Mercadona.

Treballadora en un bloc logístic de MercadonaTreballadora en un bloc logístic de Mercadona.