Castanya origen Espanya en Mercadona

Mercadona augmenta les compres de castanya espanyola un 12 % fins a superar les 1.000 tones

05 de novembre de 2021
  • La campanya d'este fruit tan típicament tardorenc comença el mes d'octubre i arriba fins al mes de desembre.
  • La cadena aposta pel producte de proximitat, per la qual cosa compra castanyes als Proveïdors Totaler Miguel Arean e Hijos, Campo y Tierra del Jerte i Agrupación de Cooperativas del Valle del Jerte.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 1.000 tones de castanya d'origen Espanya en esta temporada, que finalitza el pròxim mes de desembre.

La cadena adquirix este fruit, que es ven en malles d'un quilo i de mig quilo, als Proveïdors Totaler Miguel Arean e Hijos (Chantada, Lugo), Campo i Tierra del Jerte (Malpartida de Plasencia, Càceres) i Agrupación de Cooperativas del Valle del Jerte (Valdastillas, Càceres), procedents de camps d'Orense, Lugo, Pontevedra, Lleó, Càceres i Zamora.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Castanyes d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaCastanyes d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.

Recol·leció de castanyes en el campRecol·leció de castanyes en el camp.