Formatgets de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat dels seus Formatgets en porcions

02 de novembre de 2021
  • La companyia ha millorat la recepta d'estes referències, aportant-los més cremositat i sabor, i reduint els conservants.
  • Els Proveïdors Totaler Grupo Fromageries Bel i Quesería Menorquina són els encarregats d'elaborar estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat dels Formatgets en porcions de la marca Hacendado gràcies a la millora en la recepta, que els fa més cremosos i saborosos, i també s'ha disminuït la quantitat de conservants.

Els "Caps", com la companyia denomina internament els clients, poden trobar en el mural de fred de la Xarcuteria les tres referències disponibles: els Formatgets normals, que es venen en format de 24 unitats; els Formatgets light, amb un 37 % menys de greix, i els Formatgets sense lactosa, que s'incorporen a l'assortiment per a donar solució a les persones intolerants a la lactosa.

El Proveïdor Totaler Grupo Fromageries Bel és l'encarregat d'elaborar els Formatgets light i sense lactosa, mentre que els Formatgets normals són fabricats pel Proveïdor Totaler Quesería Menorquina, mostra del compromís adquirit per Mercadona de treballar conjuntament amb proveïdors especialistes en cada producte.

Qualitat Total al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre en este orde; i no canviaven de preu constantment. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a "El Cap" (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Formatgets en porcions de MercadonaFormatgets en porcions de Mercadona.