Compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Mercadona amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

13 de juny de 2023
  • La companyia, sòcia des de 2011 del Pacte Mundial de l'Organització de les Nacions Unides, treballa per a donar resposta als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en els quals més influïx amb l'impacte de la seua activitat.

En un món cada vegada més conscient dels desafiaments globals, les empreses exercixen un paper fonamental en la promoció i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del Pacte Mundial. Estos objectius, establits per l'Organització de les Nacions Unides, perseguixen la construcció d'un futur sostenible i equitatiu per a tots. És per això que, des de 2011, Mercadona és sòcia d'esta iniciativa treballant de manera constant per a donar resposta als objectius en els quals més influïx l'impacte de la seua activitat. A més, la companyia impulsa accions mediambientals, socials i de governança responsables i que impacten positivament en els entorns en els quals té presència.

Vídeo en espanyol

Mercadona i els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Mercadona té en curs diferents accions que ajuden a complir i promoure la majoria dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. En total n'hi ha 17 i la companyia dona resposta a aquells en els quals la seua activitat impacta.

Entre estos, es troba l'eliminació de la pobresa, l'educació de qualitat, la igualtat, la defensa del medi ambient o el disseny de ciutats sostenibles.

En l'enllaç següent es troben disponibles totes les accions que Mercadona té en curs.

Un model d'empresa social i sostenible

Des de la seua fundació, Mercadona ha consolidat un projecte empresarial que impulsa el creixement compartit, generador de projectes solidaris i creador de riquesa conjunta. Estos objectius els treballa a través del seu Pla d'Acció Social, amb el qual promou i secunda iniciatives de diferent índole, com la solidària, formativa o innovadora, que són, al seu torn, elements claus de cohesió i equilibri social.

Un projecte que no solament aporta valor a la societat, sinó que en forma part i, com a tal, col·labora amb l'objectiu de créixer de la seua mà i construir "una empresa que la societat vulga que existisca i de la qual se senta orgullosa".